Casal Digital 2012. Vine i descobreix el món del periodisme!

CASAL DIGITAL 2012:

Us informem que Arenys.Org farà el Casal Digital de gener a juny de 2012. Totes les activitats les farem al Centre Cultural Calisay i a les instal·lacions de Ràdio Arenys. Les inscripcions del 23 de gener al 13 de febrer a la recepció de Ràdio Arenys (Calisay) o al local d'Arenys.Org (dilluns, dimarts i divendres) de 18:30 a 20h.

Hi ha 2 opcions per apuntar-se depenent de l'edat:

- Dimarts de 18:30 a 20h – De 8 a 10 anys (15 euros/mes) MITJANS

- Dijous de 18:30 a 20h De 11 a 14 anys (15 euros/mes) GRANS

L'entrada i la sortida de l'activitat serà per la porta de l’Espai Jove del Calisay. Si algun dia anem a fer alguna visita a algun lloc s’avisarà amb temps (bombers, botigues…). Estaria bé que els participants portessin una llibreta petita i un boligraf.

Al Casal Digital els nens i nenes podran comprovar que l’ordinador no és només una eina per jugar, sinó que també el poden fer servir com a eina de treball, concretament per fer de joves periodistes. Podran conèixer tot allò que fem gràcies a la utilització de les TIC, que ens permetran publicar les nostres activitats, sortides i jocs a Arenys.Cat. Aquest curs farem ràdio, hem arribat amb un acord amb Ràdio Arenys per realitzar un programa (dissabtes de 12 a 13h del migdia) de 60 minuts de durada en el que farem seccions variades com cinema, del que passa al poble, xerrarem de tot una mica i els programes els penjarem a la nostra web perquè els escolteu o descarregueu, farem televisió digital mitjançant la web del casal i que podreu visitar quan vulgueu.

Gràcies per l'atenció i ... us esperem a tots/es!!!!

---
Joan Bosch
93.795.85.96/626.651.258
Casal Digital - Arenys.org
http://arenys.cat/casaldigital
http://www.arenyautes.cat/casaldigital

Afegeix un comentari nou