INSCRIPCIONS CASAL DIGITAL CURS 2014-15!

Us informem de les inscripcions del Casal Digital per nens i joves per aquest nou curs:

 

El Casal Digital és un projecte impulsat per Arenys.Org amb el suport de la regidoria d'infància i juventut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar i de Ràdio Arenys, que té com a principal objectiu acostar les Tecnologies de la Informació i la Comunicació als més joves (d'entre 8 a 16 anys). Aquest any hi hauran novetats, però mantenim l'horari i el lloc, el realitzarem a l'Espai Jove on disposarem d'ordinadors, taules de treball i d'una pantalla de televisió per passar audiovisuals. Hem renovat els continguts, tot i que seguirem fent un programa de ràdio setmanal a Ràdio Arenys, també introduirem novetats relacionades amb la televisió i la xarxa 2.0 i el blog de l'activitat que podreu consultar quan volgueu.

 

Aquest projecte fet amb moltes ganes i il·lusió pretén acostar als més joves les noves tecnologies i la comunicació audiovisual. També farem de periodistes tot preparant entrevistes, reportatges i notícies que després veuran la llum en diferents formats, tant en audio com en imatge. Ja fa temps que treballem amb aquest sentit i creiem fermament que ara com ara és molt important i cada cop més que les noves generacions sapiguem d'una manera sencilla i entenedora com funcionen els mitjans de comunicació, però no només entendre de forma teòrica sinó també a la pràctica tot fent ràdio, televisió o utilitzant els recursos de la xarxa.

Aquest nou curs volem sobretot continuar transmetent actituds i valors com treballar en equip, organitzar-se i distribuir-se la feina, responsabilitzar-se de la part que toca a cadascú i adquirir sentit del compromiís i de la solidaritat, ser tolerant amb els gustus musicals de cadascú i ser respectuós o respectuosa amb el treball dels altres, sigui quina sigui la capacitat de cadascú.


 

VINE I DESCOBREIX EL MÓN DEL PERIODISME I LA COMUNICACIÓ!

 

DIES:

Dilluns 

 

Dimecres (podreu triar un dia o venir el dos)

 

HORA:

De 18 a 19:30h

PREU:

20€/trimestre

INSCRIPCIONS:

Del 22 de setembre al 5 d'octubre a les oficines de Ràdio Arenys de 9 a 13h. Confirmeu via mail o telèfon de l'assistència: 626.651.258 (Joan Bosch). PLACES LIMITADES!!!

INICI:

6 d'octubre

LLOC:

Espai Jove (C.C. Calisay) i Ràdio Arenys 

Us esperem a tots!!

 

 

Joan

Afegeix un comentari nou