No som PALetos!!

BAKONETH.COM és una manera de pensar feta web. Vist el panorama a casa nostra i els preus en botigues físiques apostem fermament per la lliure recerca dels millors preus amb les màximes garanties i ho aconseguim dia a dia.

Sempre hem pensat que la diversió i la qualitat no van renyides amb l'estalvi, d'aquí la nostra cèlebre frase "No som paletos" Centrem els nostres esforços a diari a brindar les millors ofertes en videojocs, cinema, música, llibres i últimament electrodomèstics. Mateix producte menor preu. I en molts dels casos amb l'enviament gratuït.

A més oferim multitud de Concursos i Codis Descompte exclusius als nostres seguidors, als quals agraïm tot el suport i la difusió possible amb la nostra millor i més sincera dels somriures.

Tenim un equip humà meravellós en continu creixement del que estem molt orgullosos, alguns d'ells usuaris que voluntàriament ens ajuden amb el dia a dia del rastreig, altres que han cedit part de l'equip amb el qual ens endinsem en la xarxa i al capdavant de tots amb moltes ganes es troba Bakoneth fent que tot flueixi.

Se'ns pot trobar a les principals xarxes 2.0 vegeu Twitter Facebook Google+ i multitud de fòrums especialitzats, així com pul·lulant per botigues físiques de tant en tant portant el nostre lema amb orgull.

Afegeix un comentari nou