Recollida signatures

Tinc intenció de presentar una instància a l'Ajuntament d'Arenys de Munt amb la finalitat d'evitar que continuï la degradació dels elements de gimnàstica, d'esbarjo o pels animals que hi ha instal·lats. Si recolzes aquesta iniciativa i també consideres necessari frenar aquesta manca de manteniment, ja sigui perquè també trobes que aviat no disposaràs dels elements de gimnàstica o simplement perquè no t'agrada que es malbaratin recursos, sisplau, suma't a la proposta i signa i/o recull signatures per reforçar la petició. Si ho faig jo sol és possible que tingui èxit, o no; però si molts ho avalem serà més difícil que ens ignorin i podrem aconseguir que sigui un espai practicable, agradable i mancat de riscos.

Si et sensibilitzes amb la meva intenció, envia'm un correu per tal de contactar amb tu i mantenir-te informat/ada. La meva adreça: joan.gimenez@gmail.com

No et quedis impassiu/iva davant la indiferència. No et quedis de braços creuats mentre tot això que veus pot arribar a esvair-se.

Salutacions

Afegeix un comentari nou