Taller de periodisme "Casal Digital 2013-14"

El Casal Digital és un projecte impulsat per Arenys.Org amb el suport de la regidoria d'infància i juventut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar i de Ràdio Arenys, que té com a principal objectiu acostar les Tecnologies de la Informació i la Comunicació als més joves (d'entre 8 a 16 anys). Aquest any hi hauran novetats, ja que canvia l'horari i el lloc, ara el realitzarem a l'Espai Jove on disposarem de millors ordinadors, taules de treball i d'una gran pantalla de televisió per passar audiovisuals. Hem renovat els continguts, tot i que seguirem fent un programa de ràdio setmanal a Ràdio Arenys, també introduirem novetats relacionades amb la televisió i la xarxa, aprendrem a fer ràdio i televisió per internet, tot utilitzant la xarxa 2.0 i el blog de l'activitat que podreu consultar quan volgueu.

Aquest projecte fet amb moltes ganes i il·lusió pretén acostar als més joves les noves tecnologies i la comunicació audiovisual. També farem de periodistes tot preparant entrevistes, reportatges i notícies que després veuran la llum en diferents formats, tant en audio com en imatge. Ja fa temps que treballem amb aquest sentit i creiem fermament que ara com ara és molt important i cada cop més que les noves generacions sapiguem d'una manera sencilla i entenedora com funcionen els mitjans de comunicació, però no només entendre de forma teòrica sinó també a la pràctica tot fent ràdio, televisió o utilitzant els recursos de la xarxa.

Aquest nou curs volem sobretot continuar transmetent actituds i valors com treballar en equip, organitzar-se i distribuir-se la feina, responsabilitzar-se de la part que toca a cadascú i adquirir sentit del compromiís i de la solidaritat, ser tolerant amb els gustus musicals de cadascú i ser respectuós o respectuosa amb el treball dels altres, sigui quina sigui la capacitat de cadascú.


VINE I DESCOBREIX EL MÓN DEL PERIODISME I LA COMUNICACIÓ!


DIES:

Dilluns 

Dimecres (podreu triar un dia o venir el dos)

 

HORA:

 

De 18 a 19:30h

 

PREU:

 

30€/trimestre

 

INSCRIPCIONS:

 

Confirmeu via mail o telèfon de l'assistència: 626.651.258 (Joan Bosch). PLACES LIMITADES!!!

 

INICI:

 

14 d'octubre

 

LLOC:

 

Espai Jove (C.C. Calisay) i Ràdio Arenys

 

Salutacions,

 

Joan Bosch

626.651.258

casaldigital@casaldigital.cat

Afegeix un comentari nou