TALLER: LA MORT PER APRENDRE A VIURE SENSE POR

Quin impacte té en tu la paraula mort?

Si prefereixes no pronunciar-la en veu alta, ni parlar-ne ni tan sols pensar-hi... aquest Taller és per a tu!

I si et digués que no és la mort que t’angoixa sino el que en penses i creus d’ella? Tot és tan fàcil com transformar les creences que ens limiten i atrevir- nos a viure lliures, responsables i sense excuses.

La vida és un cicle infinit de naixament, mort i renaixament. La creença que tinguem sobre la mort condiciona la nostra vida sencera, els nostres projectes, relacions, pensaments i emocions.

Ens preparem per a qualsevol eventualitat, la majoria de vegades per a temes incerts que probablement mai passaran. La única certesa que tenim és la mort i paradoxalment no en volem ni sentir a parlar.

Viure la mort en consciència permet viure la vida amb consciència.

A través d’aquest taller prendrem consciència de les creences que fan que no visquel la mort com a cicle natural de la vida, aprendrem a valorar i identificarles petites morts de cada dia i les grans morts que la vida ens regala que són indispensables per a la nostra evolució i transformació.

Dissabte dia 3 de novembre de 10:00 a 18:30.

Diumenge 4 novembre, de 10:00 a 13:00, Meditació per al desarrelament.

Aportació al Taller: 70 si vens dissabte i diumenge, amb dinar inclós. Si només vens dissabte, 60 €, i si només vens diumenge, 20 €.

Facilitadora, Eulàlia Casas, professora de Ioga i coach.

A Lalia Ioga Arenys de Munt.

Reserva la teva plaça a 670041939 o hola@lalia.info 

Afegeix un comentari nou