Últim dia... i seguim!

Avui la Carme "tanca la paradeta!" (ahir, així ho explicava la Montse). Els darrers anys hi he anat, amb més o menys regularitat, cada quinze dies. Amb alguna excepció, justificada per vacances o urgències, aleshores en Paco actuava de suplent. La Carme i l'Anna han estat les meves 'estilistes'; un dia amb la Carme -aquestes coses ja les té- vam decidir que això d'anar a "ca la perruquera" no quedava prou bé i va passar a ser 'estilista'.

Aquest migdia, quan l'Anna ja recollia, ens hi hem plantat amb la Jana, per arreglar la barba i retallar el serrell. Avui hi anàvem sabent que era l'últim dia. I com sempre la rebuda ha estat, "t'esperavem, ahir. Eh! Anna?". I ben segur que ahir a la tarda, van comentar, en algun moment, "a l'Oriol ja li toca", de la mateixa manera mentre estaves tallant el cabell, elles anaven comentant com havia quedat aquell tint o que aquella altra 'clienta' ja hauria d'haver vingut.

Els últims temps, m'he acostumat a anar-hi abans de migdia de dissabte, era hora de poca feina i anàvem ràpid. De totes maneres, si hi havia cua, l'espera no es feia llarga. Un cafè a la cuina o a l'eixida de Can Cadevila, fent la petar amb l'Agustí, l'avia, o l'Ade, tot fullejant La Vanguardia... és una estona d'aquelles que et deixen regust de temps ben aprofitat.

Avui, hi hem anat, conscients de tancar una etapa, però no pas d'haver acomiadat a ningú. Amb la Carme continuarem veient-nos i de tant en tant gaudint de la seva cuina. I a l'Anna, ja li hem promès que dissabte vinent, pujarem amb la Jana, a esmorçar al bar que amb el seu home han agafat a Sant Carles, a Arenys de Munt.

Molts petons!

Afegitó 1: A la Carme mai li he dit Carmen, però al veïnat de Sant Carles, sempre hem surt de Sant Carlos (com se li deia fa uns anys...)

Afegitó 2: A la foto hi trobareu molts detalls... ni de bon tros, tots els que té la perruqueria. M'agrada però que hi surtin la foto de l'Agustí a Chefchaouen, que ara sembla que podrà gaudir més de la jubilació, i la de la Paula, una de les ànimes que ha mantingut l'esperit jove de la casa.

Afegeix un comentari nou