3er dia de les colònies!!

Bones a tothom!!

 

Ja tornem a ser aquí amb notícies fresques!! Ahir per la nit vam sopar fer com no un bon joc de nit com el joc de la "cremallera" que feina anar a munt i avall als nens i nenes, tot seguit a rentar les dents i a descansar!!

 

Aquest divendres al matí ens hem llevat tots plegats, hem anat a esmorzar per agafar forces, que ens esperava un matí mogudet ja que avui tocava "Gimcana marrana"!! En la que hi havia de tot, sobretot s'han embrutat i de valent!! Després hem fet una xeringada per netejar-nos una mica i ho hem rematat amb un banyet a la piscina tots plegats!!

 

Després hem dinat i realitzat tasques de neteja, descans on cadascú fa una miqueta el que li agrada: llegir, jugar a pilota, fer polseres, prendre el sol. Tot seguit hem berenat i després ens esperen un munt d'activitats més com l'espectacle de la nit!! Això ja s'acaba però aprofitarem fins a l'últim moment d'aquestes primeres colònies municipals!!!

 

Recordeu que mitjançant el bloc veureu dia a dia les activitats que fem i lo bé que ens ho passem: www.arenyautes.cat/coloniesmunicipals, també tenim facebook:http://www.facebook.com/coloniesmunicipalsarenys i twitter:http://twitter.com/coloniesarenys . Com sabeu en cas d’emergència podeu trucar al 628843931 (petits) o al 609317104 (grans).

 

 

Aquí us deixem algunes imatges... ;)

 

 

Fins aviat que demà ja tornem!!

 

Equip de les Colònies Municipals

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

marina ginebra

per fi he vist en jaumet de

Enviat per marina ginebra el Dv, 27/06/2014 - 21:38

per fi he vist en jaumet de cara,no hi ha manera que es posi bé a les fotos.Quina marranada........genial,feu-li una abraçada de part meva...fins demà.