80 anys de l'Arxiu

L'11 de juliol de 1935, a la 1 de la tarda, es va posar en marxa del servei públic d’arxiu municipal. Paradoxalment, coincideix amb la diada de Sant Benet de Nòrsia, “Novus ordo”, patró dels arxivers. En commemorem els 80 anys!

Ambdues efemèrides ens porten a anunciar la posada en funcionament de la primera fase de desenvolupament, en període de proves, de la pàgina web de l’Arxiu Històric Fidel Fita per a la consulta de documents d’arxiu en línia i, d’aquesta manera, fer-los accessibles des de qualsevol indret. Per a aquest període de proves, hom trobarà una mostra d’actes ple, padrons d’habitants i registre civil municipal. Imatges de documents que aniran augmentant en nombre i en l’aprofundiment de les descripcions de forma progressiva. Així mateix, les característiques del servei d’arxiu municipal. L’adreça on ens trobareu és http://arxiu.arenysdemar.cat. Sou convidats a entrar-hi i fer-nos saber qualsevol millora que us sembli interessant.

També us anunciem que l'Arxiu disposa de tres espais de divulgació; la pàgina a Facebook, el perfil de Twitter i aquest bloc.

Afegeix un comentari nou