Activa't per l'Empordà

Hola! Som 16 nois i noies de 14, 15 i 16 anys. Ens acompayen la Mari i l'Anna que estaran en tot moment amb nosaltres. Aquest dilluns, dimarts i dimecres anirem a fer un Camí de ronda a Llançà, comarca de l'Alt Empordà. Esperem passar-nos-ho super bé mentre fem exercici, també riure i estar amb els amics.

Ara mateix (9:08h) ens dirigim cap a l'alberg de Llançà on estarem allotjats aquests dies allà deixerem les maletes/motxilles i començarem a caminar. Us anirem informant del que passi per aquest blog, així podreu estar informats en tot moment. Salutacions, Grup activa't.

2n dia- (27-3-2018)

Avui ens hem aixecat pensant en completar el segon i últim dia del camí de ronda. L'excursió ha sigut més tranquila, tan amb el temps com amb la duresa de l'excursió.

El temps ens ha acompanyat en tot moment i la excursió ha sigut més planera.

A la tarda, qui ha volgut ha anat a banyar-se a la platja, els que no ho han volgut s'han anat a dutxar a l'alberg. Ens hem trobat al port i hem anat a una gelateria.

Després de sopar, hem anat al port per fer els jocs de nit.

3r dia- (28-3-2018)

Avui, ens hem aixecat cap a les 8:30h, no hem fet cap camí de ronda, però hem anat fins al club nàutic a que ens expliquessin que faríem aquest estiu a l'activitat del cayac.

Abans d'agafar el tren, hem jugant un partit de fútbol tots junts.

Afegeix un comentari nou