Albert Pizarro, relleu arenyenc a la presidència comarcal d'ICV

Iniciativa renova presidència i executiva al Maresme
L'arenyenc Albert Pizarro n'és el nou candidat

Aquest dissabte 9 de juny té lloc la X Assemblea Comarcal d'Iniciativa per Catalunya verds a Montgat, on s'escollirà al nou president i la nova executiva comarcal. L'agrupació local d'Arenys de Mar té un fort paper en aquesta Assemblea i en el futur de la comarca ja que l'Albert Pizarro és únic candidat a la presidència comarcal i la Isabel Roig entrarà a formar part de la nova executiva.

L'Albert Pizarro és des de fa tres anys membre de l'executiva comarcal al Maresme, i membre del Consell Nacional d'ICV, mentre que la Isabel Roig, actual regidora de l'ajuntament d'Arenys de Mar, és consellera comarcal de la coalició.

La nova direcció comarcal es perfila amb aires de renovació i canvis. Una direcció molt més dinàmica amb l'objectiu principal de trepitjar el territori i fer organització, créixer i desenvolupar un rol molt més participatiu al Maresme. L'assemblea conclourà a la tarda amb un fòrum participatiu emmarcat dins el procés d'Iniciativa oberta on es debaten eixos i àmbits, camí de la propera assemblea nacional d'ICV que se celebrarà a la tardor.

Afegeix un comentari nou