Allà on prenc el tallat

Al bar on faig el primer tallat del matí és un lloc petit i matiner. Caps a quarts de vuit del matí sempre hi som els mateixos, uns amb més temes de conversa que d'altres.

Últimament em pregunto si aquest bar ha sigut sempre bar o s'hi ha transformat per supervivència.
La decoració no destaca per innovadora. Quan entres una fotografia dels Pirineus amb quatre vaques ja et saluda, mentre que la barra on et recolzes no és una barra, és un mostrador-nevera transformat.
En aquesta mena d'aparador hi reposen les pastes, entrepans, donuts i (curiosament) xiclets 'boomer' al costat dels daus de caldo 'Avecrem' i d'un paquetet (sospitós?) de 'Clamoxyl'. Per la resta de prestatgeries hi tenim la més diversa combinació de productes: vegudes i oli (d'oliva o girasol), llegums i arròs, etc....

Tot mesurat per una balança 'Arisó' (actualment peça de museu) que queda mig camuflada pels paquets de macarrons, galets, olives (amb pinyol o sense), etc.

És un lloc on el temps passa molt a poc a poc, on anar a treballar no és la prioritat, on la xerrada es a fora al carrer o entre taules. A les seves parets hi ha adhesius de '7up' o calendaris, però cap rellotge.

Avui he mirat el rètol de l'entrada per saber com és diu. Al bar on faig el primer tallat del matí es diu 'Granja Viure'.

Afegeix un comentari nou