#alternativa2015: 19 de juliol a l'Ateneu

Hola a tothom,

 

En el marc del procés que hem anomenat #alternativa2015 i que hem estat treballant aquests darrers mesos arribem al final de la primera fase que volem tancar amb una trobada amb tothom qui ha estat participant a les reunions que hem convocat. Com ja us havíem anunciat l'objectiu d'aquesta trobada final és per fer síntesis i definir un conjunt d'idees i propostes amb  les quals establir un marc programàtic per impulsar una candidatura a les eleccions municipals de maig de 2015.

 

La data d'aquesta trobada programàtic, serà el dissabte 19 de juliol, a les 5 de la tarda. A la sala d'actes de l'Ateneu Arenyenc (carrer d'Anselm Clavé, 20-22)

 

Aquesta convocatòria és oberta a tothom! Per tant hi podeu convidar a qui considereu i venir-hi acompanyats. Una primera part la dedicarem fer balanç del que s'ha dit des dels diversos àmbits que s'han treballat i ho presentaran les mateixes persones que han participat als debats.

 

Una segona part serà dedicada a respondre la pregunta “I ara que fem?” i plantejar com fer el procés de primàries que es proposa per la confecció d'una  candidatura per les properes eleccions municipals.

 

La voluntat d'ICV es ferma per fer que aquest procés sigui el més plural i obert possible i que sigui un motor de regeneració democràtica i que realment esdevingui un catalitzador d'una alternativa forta al Govern d'Arenys.

 

L'objectiu es començar puntuals i no superar les dues hores de trobada. 

Ens agradaria molt poder comptar amb tu i amb qui vulguis que t'acompanyi.

 

Salutacions ben cordials!!!. Ens trobem dissabte, a les 5 de la tarda, a l'Ateneu. 

 

#alternativa2015

 

 

INICIATIVA PER CATALUNYA VERDS
www.arenyautes.cat/icvarenys
 
 

Afegeix un comentari nou