AMANIDA DE PATATA

Ingredients (per a 6 persones):
180 grams de salsitxes de frankfurt
3 cullerades de crema de llet
5 cullerades de maionesa
1,200 grs de patata nova
Cogombres en vinagre (6 unitats- mitjanets)
Tàperes (2 cullerades)
Mostassa de Dijon (3 cullerades)
Ceba tendra (2 unitats)

  1. 1 Es couen les patates amb aigua i sal durant 40 minuts. Un cop cuites s’emboliquen amb paper d’alumini.
  2. 2 Després es talla la ceba tendra a trossets petits. També els cogombres i les salsitxes de frankfurt.
  3. 3 Seguidament cal pelar les patates i tallar-les a daus (d’uns 3 cm).
  4. 4 Amb la batedora es barreja la maionesa, la crema de llet i la mostassa. S’hi ha de posar una mica de sal i de pebre.
  5. 5 S’afegeix a les patates, la ceba, el cogombrets i les salsitxes.
  6. 6 S’ incorpora la salsa i es barreja tot, procurant que les patates no es trenquin.

S’hi afegeix una mica de sal i pebre i ciboulette picat per sobre.

Un altre plat que surt boníssim i es econòmic, que amb la crisis ja ens va be, proveu-lo i ja ens direu si us agrada.

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Fani Bancells

Quina bona pinta

Enviat per Fani Bancells el Dij, 16/02/2012 - 10:34

Quina bona pinta, ja tinc ganes de que arribi el bon temps per provar-ho.