Amunt i cims!

Poques i moltes coses han canviat des del meu darrer sospir arenyaute. Ara potser no toca explicar-les totes. Però una de les que destaca és la ferma conquesta de la motricitat... clar que després de 2 anys i 8 mesos potser ja és el que toca, oi?

Doncs aquest 2010 que estreno serà l'any dels meus 25 cims! (això ho han decidit els pesats dels meus pares :-() El primer ha arribat ben d'hora, a les 9h del matí, amb un dèbil sol i un fort vent que ho escombrava tot. L'objectiu ha estat el Puig de ses Cadiretes, a la Selva. A 519m sobre una esplèndida, però sobre-urbanitzada, Costa Brava. El camí d'aproximació han estat uns 1650 m. amb molt poc desnivell i una pista massa ample per facilitar el pas de qualsevol vehicle motoritzat. Gairebé que haguéssim pogut arribar amb la vanna. Però el seny i l'aventura ens han fet aparcar entre els quilòmetres 10 i 11 de la carretera que porta a Llagostera venint de Tossa i passant per Sant Grau d'Ardenya (GIV-6821).

Mostra Puig de ses Cadiretes en un mapa més gran

El que més m'ha cridat l'atenció dalt del cim no han estat les vistes... sinó els pessebres. M'he passat una bona estona jugant amb tots els bous, mules i nens Jesús... mentres els pare no parava de cridar: "-Mireu el Montnegre! i el Montseny! i Montserrat! i Sant Llorenç del Munt i l'Obac..." I així ha repassat mitja Catalunya fent un arc des de Barcelona fins a Girona, passant per un Pirineu gironí ben nevat, la conca de la Tordera, les Guilleries o les Gabarres. Mestre i geògraf, quina creu!!! :-)

Un suc, unes galetes, signar a la llibreta de rigor, la foto i mocar-se les candeles que amb uns 2ºC de temperatura de sensació ja s'estaven congelant... objectiu complert i cap a l'autocaravanna a fer un bon esmorzar.

Ep! Us animo a provar aquesta sortideta, tant si aneu amb nens petits (el meu germanet en té 2 i mig) o aneu amb gent gran. Les pedres dels cims us sorprendran!

Bona ruta i fins al proper cim!

*Data sortida: 01/01/2010

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

@oriolferran

Endavant amb els 25!

Enviat per @oriolferran el Dg, 03/01/2010 - 22:58

Dènia,
els pares són "pesadets" (ja ho saps...) però tenen bones pensades. Espero que ens vagis explicant la crònica dels 25. I a veure si et podem acompanyar en alguna ascensió.

Petons per l'Ivó! (també al pare i la mare)

Narcís Pou

Proposta

Enviat per Narcís Pou el Dv, 08/01/2010 - 08:26

Ei!!! molt bé, molt bona idea!!
Doncs res, potser no té la vista de Cadiretes, però una proposta familiar és Puig d'Afrou a la Cellera de Ter. No és el millor cim de Catalunya, però com Cadiretes és de fàcil accés, a mida de cadascú, amb un cim que és balcó de la Selva Nord, plana del Pasteral, Guilleries... i que fins i tot diria que es veu al fons de la vostra foto.
I ja sabeu que a la Cellera hi tindríeu camp base.
Altres similars? Castell de Sant Miquel a Girona, les Agudes des del Turó de L'Home, Bassegoda, Puigneulós...

Salut!!