Anàlisi...de sang! (2)

No tinc per costum fer-me anàlisis de sang. Els odio, simplement.

Ha passat un cert temps (cop d'ull: http://www.arenyautes.cat/node/1654) i el que ahir et feia servei, avui és obsolet. Això ha provocat que a les 8 del matí jo, i uns quants potets, estiguéssim fent cua davant del CAP d'Arenys.

He intentat resar totes ls oracions que vaig aprendre a l'escola, però no ha servit de res. Aquella infermera ha tornat a dir les paraules màgiques: 'no, no es deixa veure aquesta vena'.

I jo he començat a suar, a fer comentaris incoherents, a mirar aquella noia amb terror. L'escena es repetia i el món quedava resumit en un braç, jo, una infermera, una agulla i 3 potets (perquè jo sempre em faig els anàlisis amb uns quants potets).

Del braç esquerre hem passat al dret, acte seguit l'ambient s'ha suavitzat. La meva vena ha aparcat la timidesa i ha aparegut. M'han tret el que m'havien de treure i he marxat sense mirar enrere.

Ara m'estic davant de dos entrepans de pernil i una litrona de suc de préssec. El braç dret em fa mal, però perqè quan m'han dit 'apreta el puny!', jo he apretat tant que he marcat bíceps per primer cop a la vida... Després m'estiraré per intentar oblidar aquesta imatge: uns guants, una agulla i un munt de potets!!

Afegeix un comentari nou