Anar a les fonts #municipals2015

Les eleccions municipals són a la cantonada i el debat polític és viu al carrer. La sopresa de les 10 candidatures que es preparen a Arenys és motiu de tota mena de comentaris i, prou motiu per reactivar el blog que fa un any que tenia abandonat (castigat a un ostracisme no volgut i amb molts apunts pendents que he anat canalitzant per altres vies però que sempre em queda el regust de no haver compartit a arenyautes.cat). 

 

A nivell local l'espectativa electoral es gran enmig d'un final de mandat que molt encertadament l'Agenda ha recollit amb la imatge d'un espectacular castell de focs. Un espetec que encara no ha acabat i que aquesta darrera setmana -abans de la confirmació oficial de les candidatures- té la traca final. Un cop anunciades les llistes el tramit de dates es van succeïnt, de manera innexorable, fins arribar al 24 de maig... i després la cita immediata del 13 de juny per constituir el nou ajuntament.

 

Bé, per davant unes setmanes d'intentar explicar el que s'ha fet i, sobretot, del que es proposa i vol fer els propers quatre anys. Cadascú escollirà els seus canals per fer-ho i prioritzarà públics i estratègies. Alguns es reforçaran amb la marca a l'alça i d'altres, amb la marca en moments baixos, buscaran explicar els seus valors més locals i el valor de les persones que conformen la seva candidatura. Uns i altres sí que haurien de fixar el seu missatge, programa i propostes en l'interès més local i directe de les persones.

 

Per això, més enllà del que recullen i destaquen els mitjans de comunicació locals he anat a buscar el que diuen i expliquen els partits, en els seus espais de comunicació a la xarxa, fos a la web o, sobretot, al Facebook. Pensava que hi trobaria més teca.

 

Us/em deixo els enllaços que he aconseguit endreçar (que no ha estat fàcil aclarir-me).

 

Pàgines de Facebook:

 

Webs:

 

Conflicte intern CiU:

És un capítol apart atès que els espais oficials que matenien activitat han quedat aturats fruit de les dimissions i la formació del nou partit JXA.

 

I els perfils de Facebook dels qui s'ha anunciat que seran alcaldables*:

 

* a l'espera de la publicació oficial de les candidatures

Excepte alguna referència no he inclòs els perfils de Twitter.

Si hi ha algun error o mancança podeu comentar-la.

Afegeix un comentari nou