arenyautes a #Paisenxarxa

Aquesta tarda, en rigorós directe, he escoltat l'emissió del primer programa de País en xarxa, el programa que aquest estiu presenta en Saül Gordillo a ComRàdio. Durant l'emissió hem piulat i comentat el que es deia (que, realment, ja havíem dit fa quinze dies). M'ha vingut a la memòria els xats de matinada per l'IRC quan seguíem l'Internauta (i aquella eterna pregunta de si estava gravat i que en Vendrell i en Partal, aleshores, mantenien en cert secret)

Ara em miro l'apunt del primer viatge de País en Xarxa al web de l'emissora. L'apunt no estalvia en formats, ni en enllaços externs. Tot el que hem dit al programa ha quedat fidelment recollit amb textos, fotografies, so i vídeo. No ens podem desdir de res del que s'ha dit. Els enllaços m'apunten cap aquest bloc i també cap al compte de Twitter (@oriolferran). O sigui que m'afanyo a acabar aquest apunt i que, com a mínim, quedi justificat allò que he defensat de la periodicitat i certa constància en mantenir la publicació d'apunts :-)

Al moments finals del programa hi ha hagut temps per les recomanacions. Aquests són els enllaços que he comentat:

- EspaiBressola www.espaibressola.cat
- Ecosfera www.escosfera.cat

Hi haurà cinc viatges per aquest "País en xarxa" en companyia d'en Saül Gordillo i d'en Quique Azcona, sigui per ràdio o des del web espero anar-los seguint. Que tingueu un bon estiu!

Afegeix un comentari nou