Arenys és vida!

Si , si, malgrat les esqueles i els ànims d’enterrar-la, aquesta vila té vida! Som molts també els que volem viure i sentir que Arenys és viu. Els que han provocat la crisi volen que ens resignem al retorn de les polítiques de dretes. El futur no està escrit. Ens trobareu a la placeta, al nou local. Volem que sigui un punt de trobada per tots i totes a qui els agradi compartir, treballar, col•laborar, debatre, aportar idees, per trobar solucions. Ens agrada la gent positiva, que mira al futur, que vol un Arenys millor. Si t’animes vine, segur que seràs ben rebut o rebuda. Si més no, t’escoltarem. D’això no en tinguis cap dubte.

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

xtec

Asun on teniu el local per

Enviat per xtec el Dg, 29/01/2012 - 09:18

Asun on teniu el local per venir un dia els de dalt no ho sabem per que abans estaveu aqui a Doedes i ara no per venir un dia a explicar coses que pasen aqui adalt.

assumballiu

No cal dir que hi som i que estem a la vostra disposició

Enviat per assumballiu el Dg, 29/01/2012 - 14:07

Com sempre, tant jo mateixa com tot el grup municipal i la secció local ICV Arenys, estem a la disposició dels arenyencs i les arenyenques. Treballem per Arenys, des de la oposició, però seguim treballant i molt. I us necessitem. Volem que Arenys segueixi essent una vila participativa, amb vida, amb inquietuds i,ara més que mai, que es resolguin els problemes del dia a dia.

El nou local d'ICV, situat al rial de sa Clavella, 54 (als Cinc Cantons, cantonada amb el carrer de la Revolució)està obert a qui vulgui venir. Normalment ens trobem els dilluns a dos quarts de deu del vespre. Podeu contactar amb nosaltres per e-mail i ampliarem la informació (icv@arenysdemar.cat o bé balliuta@arenysdemar.cat) i us informarem.

No cal dir que hi som i que estem a la vostra disposició.

Assum Balliu
Regidora i portaveu del Grup municipal d’ICV
Arenys de Mar