Arenys de Mar també s'exclou moralment de la Constitución Española

En el ple de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, celebrat divendres 30 de juliol, va prosperar la moció presentada pel grup municipal d’Esquerra per la qual la vila d'Arenys de Mar s'autoexclou moralment de l'àmbit de la Constitución Española, i s'afegeix per tant a municipis com Port de la Selva, Vilafranca del Penedès, Vic, Sant Pere de Torelló, Santpedor, Capellades o Lliçà d' Amunt, entre d'altres.

La moció fou aprovada amb el suport de CiU (amb els 3 regidors que en aquell moment hi havia a la sala de plens), d' IC-V (2 vots), VIA (1 vot) i Esquerra (3 vots). El PSC, que va donar llibertat de vot, va votar dividit: 3 abstencions i 1 en contra.

Amb aquesta moció, Arenys de Mar rebutja explícitament una constitució que empara que un tribunal trepitgi la voluntat d'un poble.

Confiem que altres municipis rebutgin en termes similars aquest ordenament jurídic antidemocràtic.

Salut i República.

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Josep Colomer

I els de CiU

Enviat per Josep Colomer el Dll, 02/08/2010 - 00:13

Els hi va passar alguna cosa que no eren a la sala de plens?
sembla que ara es porta molt això de "fugir d'estudi" i no ser-hi quan toca.

salut i república!

Josep

@marcsic

I els de CiU?

Enviat per @marcsic el Dm, 03/08/2010 - 21:26

Un regidor de CiU ja no hi era des de l'inici del Ple. En relació als motius pels quals un regidor i una regidora que sí que hi eren i que van marxar una vegada votada la moció que CiU va presentar sobre el mercat setmanal, just uns minuts abans de debatre les mocions sobre el rebuig a la sentència del TC, els desconec. Es dóna la circumstància que són els de perfil menys sobiranista. Casualitat?