Arenys de Mar, vila firal

Sovint em pregunto si el nostre ajuntament ha valorat el rèdit d'organitzar gairebé cada cap de setmana un tipus de fira o altra al llarg de la Riera. M'han vingut ganes de preguntar-ho, però he desistit, bàsicament perquè el nostre ajuntament no acostuma a respondre les instàncies. Si més no aquesta és la meva experiència. Tampoc m'ha animat a formular la pregunta el fet que després de ser convocat a l'ajuntament, descobreixo que m'han mentit.

M'agradaria conèixer els beneficis per al comerç o els restaurants,  el fet que molts caps de setmana s'instal·lin carpes a la Riera d'Arenys. Aquestes fires atrauen persones de poblacions veïnes? Els visitants, forasters o locals, acostumen a comprar? S'anima a vilatans a participar amb els seus estands?

Voldria pensar que sí. Que el reguitzell de parades setmana rere setmana no només és una distracció i aparador de productes més o menys repetits, sinó que contribueix a la dinamització comercial i econòmica de la vila. 

Fa uns dies parlava de pla estratègic. Ara ja tenim un Programa d'Actuació Municipal, amb moltes accions a dur a terme. Sabem, però què volem que sigui l'Arenys del futur? Tinc la impressió que el govern actual no ho sap gaire i, sobretot, que ens enganya contínuament. No havíem quedat que es mantindria la zona verda de la Picòrdia?

23 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

@oriolferran

Xavier,

Enviat per @oriolferran el Dg, 13/03/2016 - 00:55

Xavier,

et veig molt generós considerat que "ja tenim un PAM". Entenc que no has volgut entrar a valorar-lo, deixem-ho que no era objecte de l'apunt, però realment pots afegir-lo a la llista d'enganyifes. No passa d'un llistat d'accions sense context, ni planificació... D'acord amb obrir la reflexió estratègica de qui som i on anem; #arenysonvas ( i que no sigui un debat sobre el color del contenidor).

Bon cap de setmana

Oriol

 

xfebrer

Estic d'acord amb el que dius

Enviat per xfebrer el Dg, 13/03/2016 - 17:47

Estic d'acord amb el que dius, Oriol. El tema PAM el tinc pendent de tractar, però... em fa mandra. De fet ja vaig deixar anar que l'alcalde se l'havia tret de la màniga. Ara caldria explicar què vol dir fer un PAM, per què serveix i com s'ha d'estructurar. La meva confiança en l'actual govern és nul·la. No hi ha estratègia ni sentit de govern. S'actua a mata-degolla tapant forats... Bé, ni això, perquè al Rial n'està ple de forats i tampoc es tapen.

rardinfuh

Hello. And Bye.

Enviat per rardinfuh el Dij, 15/08/2019 - 09:56

Hello. And Bye.

rardinfuh

Hello. And Bye.

Enviat per rardinfuh el Dc, 04/09/2019 - 03:56

Hello. And Bye.

rardinfuh

Hello. And Bye.

Enviat per rardinfuh el Dg, 15/09/2019 - 18:38

Hello. And Bye.

itaHEd

Ciao a tutti vengo dall

Enviat per itaHEd el Dg, 29/09/2019 - 19:35

Ciao a tutti vengo dall'italia

rardinfuh

Hello. And Bye.

Enviat per rardinfuh el Dc, 02/10/2019 - 14:44

Hello. And Bye.

rardinfuh

hello everyone thanks for

Enviat per rardinfuh el Dll, 14/10/2019 - 09:24

hello everyone thanks for approve

rardinfuh

hi :) bross :)

Enviat per rardinfuh el Dv, 01/11/2019 - 04:36

hi :) bross :)

itaHEd

Ciao a tutti vengo dall

Enviat per itaHEd el Dc, 06/11/2019 - 10:44

Ciao a tutti vengo dall'italia

Pàgines