Arenys en Comú aposta per un govern d'esquerres i progressista

Josep Anton López és regidor de l'equip de govern junt amb els regidors d'ERC i la CUP, liderant les àrees d'Acció Social, Salut i Consum

 

Arenys en Comú forma part del nou equip de govern municipal a l'Ajuntament d'Arenys de Mar. Aquest matí s'ha celebrat al Centre Cultural Calisay el ple de constitució del nou consistori, on Josep Anton López, regidor electe, ha pres possessió del seu càrrec.

Josep Anton López ha agraït as 640 arenyencs que el passat 26 de maig van dipositar la seva confiança en la formació política que ell encapçala i ha definit l'acció de govern que avui emprèn com una aposta per les persones i els seus drets, tot garantint una tarifació social justa i una major accessibilitat als serveis bàsics. Josep Anton López, metge de formació i vocació, ocuparà el càrrec de regidor d'Acció Social, Salut i Consum dins el nou equip de govern que formarà juntament amb els sis regidors d'ERC i les dues regidores de la CUP.

Arenys en Comú ha tingut la convicció ferma de continuar liderant propostes dins l'equip de govern, tal com ha fet en els darrers anys Isabel Roig, regidora sortint que ha treballat incansablement pel poble i els seus ciutadans. Agraïm a la regidora la feina realitzada i l'encoratgem a seguir treballant dins el projecte, aportant el valor de l'experiència i els coneixements adquirits durant els mandats en què ha estat treballant a l'Ajuntament.

Des d'Arenys en Comú volem fer plena confiança al nou equip de govern que avui emprèn la seva tasca. Ha estat voluntat d'aquest grup municipal arribar a un acord de pacte posant les idees programàtiques per davant dels interessos partidistes. Mostra d'això és la bona entesa entre les tres formacions que lideren aquest pacte de govern i que dijous passat van signar en un acte públic a la plaça de l'Ajuntament. 

Arenys en Comú aportarà ganes de treballar, experiència i il·lusió perquè Arenys de Mar sigui un poble més amable amb les persones amb l'eix social com a prioritat, on s'hi pugui viure i conviure en igualtat de condicions i on els drets civils estiguin plenament garantits. 

 

Perquè en comú, avancem més. Som-hi Arenys!

Afegeix un comentari nou