Arenys en Comú, la proposta per a l'acció comunitària

Josep Anton López encapçala la candidatura que aplega diversitat de perfils amb una clara voluntat de treball transversal

 

Arenys en Comú ha conformat la candidatura per a les eleccions municipals del 26 de maig de 2019 amb la suma d'esforços per a la confecció del programa on els drets socials esdevenen l'eix cabdal.

 

Josep Anton López, metge pediatre de professió i vocació, és el candidat a l'alcaldia d'Arenys de Mar d'Arenys en Comú. Treballa al centre d’atenció primària al CAP de Calella i al Centre Mèdic Pediàtric i Familiar d’Arenys de Mar, amb formació MIR a l’Hospital Sant Joan de Déu. És militant d’ICV i en la seva trajectòria política cal destacar que va ser regidor a l’Ajuntament d’Arenys de Mar la legislatura 2011-2015. Va ser secretari de l’AMPA de l’Escola Sinera durant 8 anys i entre les seves aficions hi ha l'esport no competitiu i la participació en maratons.

 

La candidatura compta amb les aptituds de tots els seus integrants, que han treballat en diverses comissions per elaborar el conjunt de propostes que conformen el programa. Aquestes comissions han realitzat un treball constant en el temps i enriquidor pel que fa als seus objectius. S'han estructurat en diferents àrees de treball per definir el model de poble que volem, la transformació urbana, la capacitació de les persones i els seus drets, la cohesió social ciutadana, la promoció de la vila, etc.

 

Ramon Puigvert, Ricard Serradó, Estel Martí, Maria Dolores Rodríguez, acompanyen Josep Anton López a la capçalera de la candidatura. A principis de maig, en l'acte oficial de presentació es farà pública la totalitat de la llista d'Arenys en Comú per a les eleccions municipals del 26 de maig. Hi figuren persones amb inquietuds associatives i veïnals, amb un alt compromís en el desenvolupament comunitari i la igualtat d'oportunitats.

 

Durant el mes d'abril i maig Arenys en Comú ha programat el cicle de trobades 'Municipalisme en Comú', per debatre,analitzar i compartir diverses temàtiques i experiències com la municipalització de l'aigua, l'impuls de la cultura o l'accés a l'habitatge, entre d'altres. En aquestes trobades obertes a la ciutadania hi participaran diversos perfils coneixedors de la matèria que exposaran propostes transformadores per convidar a la reflexió col·lectiva. Properament es farà públic el calendari d'aquestes trobades on hi són convidats totes les arenyenques i arenyencs.

 

 

 

Som-hi Arenys!

 

 

 

 

Afegeix un comentari nou