Arenys per un estat propi

El passat diumenge llegia l'entrevista que l' AVUI li feia al President Pujol. Voldria destacar la seva afirmació "... només amb política no salvarem Catalunya. Ni la farem progressar."

Hi estic plenament d'acord. Amb totes les imperfeccions que vulgueu, els partits polítics i el seu exercici polític fa una tasca molt important i necessària però no suficient. Massa sovint, en l'àmbit polític, ens perdem en el tacticisme del dia a dia i en les decisions del molt curt termini. Coses de curta volada. Mentrestant, oblidem l' horitzó i el camí que ens hi ha de portar.

Per això, valoro moltíssim totes les iniciatives impulsades per la societat civil catalana: Plataforma pel Dret a decidir, Sobirania i Progrés, Economistes pel No, Xarxa de Blocs Sobiranistes, EstatPropi.cat, Plataforma Pro-Seleccions Catalanes, entre d'altres.

I per descomptat haig de referir-me a la tasca que en Xavi Mir està fent aquí a Arenys des del seu bloc. A cada campanya que posa en marxa, li plouen seguidors amb qui conjuntament, aconsegueix mobilitzar la catosfera per tal d' empènyer la nau catalana cap a la plena sobirania.

Ara ha engegat juntament amb la Xarxa de Blocs Sobiranistes, estatpropi.cat i Arenys.org la campanya "Arenys per un estat propi" amb un programa d'activitats que s'inicia avui divendres 31 d'agost i finalitza el diumenge 16 de setembre. Adjunto el programa que els organitzadors han distribuït.

Segur que tal i com recull el tríptic, Internet pot jugar un paper decisiu a l'hora de fer del poble català un nació lliure, una nació sobirana (i republicana, per descomptat).

Afegeix un comentari nou