beatles elmillor grup

Aquesta es la foto dels quatre membres dels beatles.El grup esta format per en Paul McCartney,
en George Harrison, en John Lennon i en Ringo Star.
Els Beatles van ser un grup de música de rock-
pop,molt congut.Van fer algunes pel·licules em noms de cançons com yellow submarin, a hard days night...

Els beatles, el millor grup

"espero que tingui tant d'exit com rebelde"

6 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

neusmasdeu

mmmmmmmmmmmmm...............

Enviat per neusmasdeu el Dc, 18/07/2007 - 15:48

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..............................................

marti solá

si amb aixo estarem d'acord

Enviat per marti solá el Dc, 18/07/2007 - 21:22

si amb aixo estarem d'acord ja que beatles varen capgira el mon de la musica i des de llavors la musica a canviat de forma radical al marge de mes bona o mes dolenta .
amb la mort de beetoven s'inicia l'etapa romantica de la musica , amb la desaparicio de beatles s'inicia una etapa de musica popular que avui dia esta fen seva la historia de la musica del segle XX i vosaltres veureu si del XXI.
es tracte d'una evolucio musical que afecta sobre tot als instruments ja que la electronica s'ha apoderat del so que avui genera la musica , en algunes obres afecta fins hi tot la musica classica .
l'etapa musical dels beatles me va agafar a mi entre els 13 i els 23 anys obviament la seva influencia en el meu ambit musical va ser total aixo alla pels anys 60 i continuen amb una presencia intense ens els habits musicals del jovent d'avui com es pot observar amb aquesta opinio de perebb95 .

marti solá

@oriolferran

Fins a 500

Enviat per @oriolferran el Dij, 19/07/2007 - 01:19

Eis, les fotos poden ser una mica més grosetes... fins a 500 pixels d'amplada. Aquesta s'hauria agraït!

L'èxit del que parles et refereixes a l'apunt del bloc? suposo... perque ja els agradaria a Rebelde ( a veure si es piquen els de Rebelde i et fan creixer l'apunt amb comentaris)

Josep,
I quina nit la d'aquell dia! I quina època aquella dels 13 als 23. Xaval!

www.arenyautes.cat/pau-i-bits

marti solá

dons si

Enviat per marti solá el Dij, 19/07/2007 - 18:50

dons si benvolgut oriol inolvidable per l'edad i per les vivencies viscudes amb els beatles i amb els dublings que tambe participaren de la festa musical dels anys 60 en el nostre entorn i com diuen mes enlla de l'ebre : que me quiten lo bailao .

marti solá

alexandre

vivencies viscudes amb els beatles

Enviat per alexandre el Dv, 20/07/2007 - 12:31

Val a dir que pels anys 60' solament es podia escoltar la ràdio (Cadena SER o Ràdio Nacional de España) i les autoritats del règim ja s'afanyaven a programar en tot moment "la cancion española" Lolas Flores, Conchitas Velascos etc. etc. i deixaven traspuà de tan en quan El Duo Dinamico, però noi qua arribaren "aquells peluts" amb el Twist and Show, Hard This Night, Yesterday, Girl, Help i el Sargento de la Pipa, allò va ser el revulsiu necessari per que tot canvies, el vestir, els pentinats ah! i formar conjunts musicals, no hi havia poble que no tingues un conjunt. Per no anar mes lluny, aquí a la nostra vila ni havia una pila: "Els Misteriosos", "Los Munster", "Los Sombras", "The Dublings" i de ben segur que me'n oblido d'algun.
I el millor record seria per a mi els festivals "de musica moderna", matinals que es feien al Casino i l'Ateneu, va i prou que encara em saltarà una llàgrima.

marti solá

vivencies amb l'alex i els beatles

Enviat per marti solá el Dv, 20/07/2007 - 19:21

alex gracies per recordar una epoca plena de joia amb companyia de l'edad"servei militar " inclos ( any 68) no t'oblides a ningu i sou tots pentinan unes boniques canes no fa mases dies selles (sombras ) i linares (misteriosos)acompanyaben al concert coral homenatge a julian rebollo, referen a la radio no esmentes la `rimera F M radio juventud la voz de catalunya amb en pallardo i companyia .

marti solá