Boicot als productes espanyols #aixíno (Actualitzat)

El Nació Digital publica una notícia titulada: " Boicot dels productes espanyols contra la "fúria" de Llanos de Luna ". La sorpresa pels arenyencs salta quan a la fotografia que ilustra tan lamentable notícia hi apareix el regidor del poble, n'Alejandro 'Alex' Acero, representant de VIA-SI-RCAT-BLOC MUNICIPAL, membre del govern local i, no ho oblidem, soci del Partit Popular.

 

Si hom s'atura a llegir, de seguida veu que es tracta d'una iniciativa de Catalunya Acció que insta als ajuntaments amenaçats per no voler penjar la bandera espanyola als seus edificis públics, a no comprar ni contractar empreses d'Espanya. 

 

Després hi ha la foto que ilustra la notícia, i al peu hi podem llegir: "Fornas, Espot i Garrido, impulsors de la campanya". Fem un parèntesis i ens preguntem si n'Alejandro 'Alex' ja no porta per cognom Acero i ara s'anomena Garrido, o bé es tracta d'una errada del diari, que ja seria mala sort perquè tan bé que s'hi ha posat ell, n'Alejandro, per la fotografia, i va i li canvien el nom. Però no cal patir, no és res que no es pugui arrreglar amb un correu o una trucada. Clar que també podria ser que la fotografia no tingués res a veure amb la notícia, tractant-se doncs d'un error del diari que ha agafat una foto de tal acte per posarla a la notícia de tal altre acte.

 

Seguim llegint, i veiem que la campanya és una crida als ajuntaments amenaçats i que té per objectiu replicar l'ofensiva de la Delegada del Govern espanyol, na Maria de los Llanos Luna. És a dir, a grans preguntes grans respostes, i a persecucions banderils boictos lamentables. 

 

Analitzant-ho a nivell nacional, hom es pregunta si és necessari i beneficiós fer un bociot d'aquest tipus. És així com s'ha d'assolir la independència? Enfrontant-nos al país veí?

 

Això del boicot és una pantomima com una altra, un 'ai, que vindrà el llop', per veure si - amb perdó - ens caguem a les calces. Però, com bé diuen els empresaris del cava - sector més perjudicat pel boicot espanyol - el mercat no només és Espanya, ans el contrari, ho és Europa i el món. És doncs, això del boicot, una rabieta pròpia de nens petits. I el que s'aconsegueix amb aquest boicot proposat per Catalunya Acció no és res més que posar-se a l'alçada dels èssers infantiloides del país veí que en el seu día van proposar, i seguir, el boicot als productes catalans. Heus aquí doncs, que uns quants han caigut a la seva trampa i ara, per més inri, no se'ls acut res més que convidar als ajuntaments a participar del joc. 

Analitzant-ho a nivell local, la presencia del regidor Acero, representant d'Arenys a l'Assemblea de Municipis per la Independència, hom es pregunta si aquesta presència comporta que el nostre Ajuntament s'adereix al boicot.

 

En cas de resposta afirmativa - ai las! - quina opinió els hi mereix als dos regidors del PP a l'Ajuntament? l als regidors del PSC-PM que, sigui dit, darrerament han mostrat postures més properes a les del PSOE que no a les del PSC? I després quedaria preguntar als regidors de CiU, que, en tant que representants del partit polític que lidera - juntament amb ERC - el procés sobiranista, clarament marcat per la intenció de diàleg amb Espanya, què en pensen d'aquest boicot.

 

En cas que l'Ajuntament d'Arenys no s'hi hagi adherit doncs res tu, només ens queda esperar que no s'hi adereixi.

 

Actualització: L'endemà de l'aparició de la notícia apareix aquesta a l'e-Notícies titulada: Arenys de Mar desmenteix Espot on llegim que l'Ajuntament diu que ' L'ajuntament diu que el regidor Àlex Acero pot donar-hi suport "a títol individual, però mai en nom de la corporació"

Tanmateix, des del mateix Ajuntament, de manera ràpida i encertada han emés un comunicat desmentint al sr. Espot que afirmava que Gallifa i Arenys de Mar eren els primers municipis que s'havien adherit a la proposta de Catalunya Acció.

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

alexacero

EL PUNT DIARI ho explica

Enviat per alexacero el Ds, 09/03/2013 - 20:33

EL PUNT DIARI ho explica millor, però com que la voluntat no és contrastar la informació sinó desprestigiar sistemàticament la persona, doncs és més fàcil treure tot aquest reguitzell de conclusions.

El PUNT DIARI diu "El regidor d'Arenys de Mar Àlex Acero va explicar que amb la campanya el que es fa és apostar “per la contractació sobirana”.

Podeu llegir el text del que vaig explicar exactament a www.blocmunicipal.cat i en breu disposaré de l'enregistrament que es va fer.

No és el primer cop que els mitjans "de casa" no son curosos en els seus titulars, fa unes setmanes també van dir que l'AMI instava a fer insubmissió fiscal, quan el que es va aprovar per unanimitat és sobirania fiscal (ingressar els diners a l'Hissenda catalana).

El que vaig dir ho tornaria a dir tantes vegades com calgui, encara que "molesti" a l'amable país veí. La gent que està a l'atur, que com a conseqüència d'això ha estat desnonada, han de saber què esta passant. Encara que molesti al país veí, encara que molesti a la nostre premsa, encara que molesti a vostè.

Oriol_M

Gràcies per donar el teu punt

Enviat per Oriol_M el Dg, 10/03/2013 - 08:40

Gràcies per donar el teu punt de vista i deixar els enllaços :-)