BOMBONS DE TOMAQUET AMB FORMATGE A L'ALFABREGA

INGREDIENTS
- 20 tomàquets “cherry”
- 3 cullerades soperes de formatge tipus philadelphia, gervais,
- 100g formatge parmesà
- 1 dent d'all
- 50 g pinyons
- 50 g fulles d'alfàbrega
- 250 g d'oli.
- Sal maldon
- oli
PREPARACIÓ
Primerament escaldarem els tomàquets per pelar-los
Quan ja estigui bullint l'aigua, introduirem els tomàquets i els
deixarem 15 seg submergits. Seguidament els retirarem i esperarem que es refredin.
Una vegada freds els pelarem i buidarem amb una cullereta , deixant-los cap per avall perquè s'escorrin sobre paper absorbent.
Farciment:
Trossejar el formatge, a continuació afegir l'all,oli, formatge tipus philadelphia els pinyons i l'alfàbrega i amb la ajuda de la batedora ens ha de quedar com una maionesa espesa i amb textura.

Amb aquesta crema omplim els tomàquets i els deixem cap per vall .
Posar unes gotes d'oli i un pessic de sal Maldon per sobre

Es molt fàcil de fer i molt divertit i gustos de menjar, animeu-vos a fer aquests bombons!!!

Les tres Maries :-).

Afegeix un comentari nou