Carta als mitjans de comunicació: CEIP Sinera, fins quan haurem de seguir així?

Des de l'AMPA i la direcció del CEIP Sinera d'Arenys de Mar, volem fer constar la nostra preocupació pel fet que, tot i que estem pendents de la construcció d'una escola nova, no s'estan complint els terminis previstos inicialment per l'administració. Això implica que provisionalment estem ubicats en un edifici molt antic, les condicions del qual són del tot precàries: presència de desperfectes, humitats, espai reduït de les aules, barreres arquitectòniques amb múltiples escales per accedir a les aules i als patis, a més de l'obligació de compartir aquests espais amb l'escola bressol municipal. Amb tot, i en espera de la construcció de la nova escola, que no acaba de concretar-se, constatem també una manca d'inversions per a la reparació de l'edifici actual.

Per altra banda, trobem a faltar alguns serveis bàsics dels quals esperem disposar a l'escola nova, com serien un gimnàs, un laboratori, un auditori, un menjador i una cuina.

Fins al moment, tot i que ens hem dirigit en diverses ocasions a les diferents administracions, encara no hem vist els resultats que esperàvem. I mentre no es fa la nova escola, ni es millora l'actual, els nostres nens i nenes continuen patint diàriament les mancances aquí descrites.

Fins quan haurem de seguir així?.

Afegeix un comentari nou