CARTA OBERTA URGENT

CARTA OBERTA URGENT

Avui dia 5 de juliol del 2010, l'avortament arriba a la llista de prestacions de la sanitat pública.
L'entrada en vigor de la nova llei intitulada: "Avortament per dret".
La interrupció de l'embaràs ingressarà avui a la llista de prestacions de la sanitat pública.
La llei que avui entra en vigor es diu: "Llei de salud sexual i reproductiva".
.
Fracàs continuu de les accions polítiques portades a terme sobre la sexualitat, que en comptes d'educar i treballar bé en un tema prou seriós, el resultat no ha estat l'esperat per les mateixes autoritats, pels educadors i els pares. La curiositat i la promiscuïtat es dona cada vegada en edats més juvenils.
El drama de les xifres:
A Catalunya l'any 2008 van avortar 244 noies de 14 i 15 anys, i representen el 0,9% del total.
El mateix any també varen avortar 722 catalanes de 16 i 17 anys, representant el 2,7 del total.
Amb la resta, el 96,4% dona un total de 26.833 avortaments només a Catalunya.
L'any 2009 es repeteix la xifra, van avortar a Catalunya 26.000 dones.

Encara que fossin menys, la xifra és esgarrifosa i greument preocupant, un genocidi legal?
Un problema gravíssim d'educació del qual no ens podem quedar indiferents, tant per la quantitat com per les seqüeles diverses que es manifesten a aquestes dones. Ara, a més, tal com està prescrit les autoritats ens en fan còmplices, ja que pagarem els avortaments entre tots, la interrupció de l'embaràs ingressarà avui a la llista de prestacions de la sanitat pública.

"Avortament per dret i salut sexual". És el titular de la llei. Quin cinisme.

Mai com ara, no han existit tants mitjans anticonceptius, posats a l'abast amb facilitat, informació i prevenció de malalties sexuals, Sida ..., i que ens facin còmplices de la negació a la vida a qui no es pot defensar.
Podríem dir a aquesta gent que si les seves mares haguessin avortat ens estalviaríem aquests disbarats, pot semblar ofensiu cert, però tal com diu la dita: el que no vulguis per a tu, no ho vulguis per a ningú.
Aquí la meva consciència amb diu que aquesta "llei" que afecta a un tercer és denunciable i criminal per què avui ens fa "executors còmplices" de cadascun d'aquests innocents.
Algú em dirà: Aquí, no hi ha pràcticament res, no hi ha vida en majúscula, no hi ha res, -però fem la llei, una llei per avortar la vida legalment. No ens enganyem, no siguem hipòcrites, no neguem almenys la veritat.
Som febles col.laboradors de la vida i de l'ordenament de la natura que volem protegir amb tots sentits fen-ne un jardí, i descuidarem la nostra pròpia vida humana, promocionant una cultura de mort?.
Si no corregim urgentment aquest holocaust, amb una bona educació, tenim un gran problema que ens reportarà terribles conseqüències, perquè els desastres d'una societat no es gestionen per si sols: son la conseqüència de la gran injustícia i mentida imperant consentida.
Obrim els ulls, perquè nosaltres no som els amos i senyors de la Vida, i quant l'autor del projecte veu tanta niciesa, escolta el clam dels innocents que reclamen els seu judici just.
Qui sembra la mort caurà en el seu clot.
Abat els reis el dia que s'indigna; judica els pobles, els fa presoners, abat governants arreu de la terra.

.
bntcoll@gmail.com

Afegeix un comentari nou