Codi ètic: les normes de convivència d'areny@utes

Areny@utes és un espai obert i plural que aplega totes aquelles persones, entitats, clubs esportius i associacions que tenen una vinculació amb els municipis d’Arenys de Mar i Arenys de Munt. L'objectiu principal d'aquest espai és promoure i facilitar l'accés a la Societat del Coneixement, així com afavorir la informació i la participació ciutadana a través de la xarxa.

Les pàgines d'areny@utes han de contenir un llenguatge i/o imatges respectuoses que defugin expressions irrespectuoses, com per exemple, de masclisme, racisme, militarisme, pornografia, la manca de respecte per defectes físics, patiments i malalties, l'insult, apologia de terrorisme o que atemptin contra els drets humans. No poden, tampoc, incomplir cap llei vigent.

Areny@utes ha de respectar un estil obert, tolerant i dialogant tot defugint d'actituds prepotents i de menyspreu envers altres membres de l'espai. S'evitarà parlar malament d'algú amb l'objectiu de fer mal al seu nom i/o reputació, o les crítiques sense fonament. No s'utilitzarà la violència verbal entre persones, ni entitats, ni tampoc es durà cap assetjament sexual ni moral contra la llibertat, l'autoestima i l'autonomia dels altres.

Tanmateix no es pot permetre la difusió de virus i/o programari nociu que pugui provocar desperfectes en altres sistemes informàtics. Així mateix s'entén que la informació, elements i/o continguts publicats són creacions originals de qui les publica, tret que aquest expressi que una part o tot és de titularitat aliena; en aquest cas es recomana anomenar la font de l'autor i, si es dóna el cas, el de la pròpia pàgina web, respectant en tot moment els drets de propietat intel·lectual i industrial, patents, marques o copyright.

Tots els continguts que es publiquen a l'espai Areny@utes, en cas que l'autor no expressi el contari, queden sota llicència Creative Commons (Reconeixement-CompartirIgual 2.5)

Aquestes eines de participació no estan pensades com a espais de difusió o transmissió d'informació, elements o continguts que representi publicitat comercial intrusiva.

El mot de pas és l'eina per a realitzar qualsevol modificació. Els areny@utes han d'evitar en aquest sentit fer ressò a altres del propi mot de pas. Així com s'ha de tenir cura de tancar la finestra del navegador sempre que es finalitzi l'edició dels continguts propis si es comparteix l'ordinador amb altres persones o s'utilitza en llocs públics com biblioteques o cibercafès. No pot ser acceptat que certes persones suplantin a altres usuaris utilitzant les seves claus d'accés i personalitats.

Arenys.Org, entitat promotora de l'espai areny@utes, es reserva el dret a denegar o retirar l'accés a l'aplicatiu sense necessitat d'avís previ a tots aquells qui incompleixin algun aspecte d'aquestes explicacions.

12 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

NURIA SERRA DE GRACIA

Soc arenyenca vivin a Caldes

Enviat per NURIA SERRA DE GRACIA el Dij, 22/03/2007 - 13:09

Soc arenyenca vivin a Caldes i no vull perdre el contacte ni el vincle amb el poble i la gent d´Arenys.

@oriolferran

Benvinguda!

Enviat per @oriolferran el Dv, 23/03/2007 - 00:08

Hola Núria,
benvinguda per aquests espais digitals, que són arenyencs, però oberts al móni sobretot als qui són fora de casa... encara que siguin aquí al costat.

Si et cal res només has de demanar-ho i segur que hi haurà una pila d'arenyautes que s'oferiran a donar un cop de ma.

Records a la Gemma i en Quico.

PD: No sabia aque et deies de Gràcia de segon cognom, sona molt nobiliari ;-)

www.arenyautes.cat/pau-i-bits

j_mg_94

La platja de la picordia i d'altres!

Enviat per j_mg_94 el Dij, 16/08/2007 - 17:54

És una vergonya com estan les platjes de brutes, les podrien netejar ni que sigues una mica. La gent quan va a la platja es per gaudir-ne i banyar-se, però ara la gent desde fa un temps no es pot banyar ni gaudir de l'estança ni de l'aigua. El barco de la broticia, el que fa es acabar d'embrotar la platja, perquè els trossos de les coses que agafa cauen el aigua i l'embruta, es una vergonya!!!!!!

Educucamoll

Hola a tothom

Enviat per Educucamoll el Dm, 16/10/2007 - 12:00

Hola, avui es el primer dia que entro en aquest fòrum i espero que no sigui l’últim. El meu interès per el rem ve de molt lluny. Des de els 6 anys anava a pescar amb el meu avi y ja de més gran, me’n vaig fer un tip de remar, el motor fallava més que una escopeta de canya. Sóc nascut a Mataró, visc a Argentona i he triat el club de rem d’Arenys per que es el port on hem sento més a gust, Arenys es un port!!!!

Mariateresa

Hola a tothom! acabo de

Enviat per Mariateresa el Ds, 01/12/2007 - 05:42

Hola a tothom!

acabo de descobrir aquesta pagina i em fa molta ilusió, ja que he estat mirant la web dÁrenys molt sovint i no savia que hi era.

Visc a Omán, al Gulf Persic, durant aquests darrers 4 mesos, per questió de feina del meu marit. Pero la nostra casa es a Arenys.

No sabeu com em recordo cada dia de la Riera, de les platjes, de la seva gent...aqui tot es molt diferent. L´aire es sec i sembla que surt del forn, et dona a la cara com una petacada carregada de sorra. Com anyoro la "oloreta" del nostre mar!.

Sembla que ara baixen algo mes les temperatures, estem al voltant dels 30 graus de dia i uns 27 de nit. Quan vaig arrivar en Setembre ( i aixó que deien que ja no féia calor!) hi havien uns 37 graus de mitjana dia i nit.

Tornarem ja cap a finals de Decembre!, pero passarem aqui la Nit de Nadal...aixó ho porto molt malament. Tinc allá tota la familia...peró hem preparat un sopar amb videoconferencia con tota la familia a casa!! aixó de les TIC es impressionant. Soparem devant lórdinador, i serem tots plegats!!.Els regals els hi donarem quan arrivem, es l´unic que no he pogut solucionar millor.

Be, us desitjo a tots una bona" setmana dels ponts", i fins aviat!!!

Carles

Hola a tothom, Degut a un

Enviat per Carles el Dg, 09/12/2007 - 18:40

Hola a tothom,

Degut a un canvi de vivenda hem veig obligat a donar amb adopcio un gos de raça Cocker. Si algú esta interesat en veura'l, per mira d'adoptar-lo, pot possar-se en contacte amb mi, trucan al telefon 609312604. Gracies

benito

Este es mi blog personal, saludos a Sinera.

Enviat per benito el Ds, 24/05/2008 - 16:01

claudaya

Hola a tothom!!!

Enviat per claudaya el Dm, 18/11/2008 - 15:21

Només volia presentarme, sóc nou a Arenys desde aquests estiu, i m'encanta aquest poble!!!!!

claudaya

Podeu visitar el meu blog a gatosrinyendo.blogspot.com

MONMAR

JA M'HA ARRIBAT LA CLAU D'ACCÈS

Enviat per MONMAR el Dg, 14/12/2008 - 00:05

SALUTACIONS ALS COMPANYS DEL CURS D'INFORMATICA DELS DIVENDRES A LA TARDA.
BÉ, TORNEM AL PARTIT! qUE ESTÀ FORÇA INTERESSANT!

A.B.F.

l'entorn

Enviat per A.B.F. el Dm, 03/03/2009 - 22:25

HOLA NANUS, AQUEST ES EL MEU PRIMER COMENTARI I NI TAN SOLS SE SI QUEDARÀ PLASMAT O NO, LA VERITAT ES QUE L'INFORMÁTIQUE NO S'HEM DONA MOLT BE PERO M'HE ANIMAT A FER EL QUE ESTIC FEN.... ESCRIURE QUATRE RATLLES QUE DE SEGUR RIUREU. HE FET UN CURS D'INFORMÁTIQUE A FINALS DEL 2008 I ESTEM A PRIMERS DEL 2009 I JA NO RECORDO LA CONTRASENYA DEL MEU BLOC I MIRA QUE TINC COSES PER EXPLICAR.. RENOI JA EM DEIA EL PARE QUE TENIA QUE ESTUDIAR MES "ES DE MANUTS QUE S'HA D'APRENDRE" DONÇS JO ENCARE EN SOC DE MENUDA I CADA VEGADA MES, ELS ANYS PASSEN I PESEN, I TOTS AQUELLS CAPRICIS QUE VOLIES DUR A TERMA EN JUBILARTE?? JUGAR A TENIS COM AQUELLS QUE LA RAQUETA ELS QUEDA FRENADA PERLA SORRA DE LA PISTA I ....CARAM, EN PEPITO S'HA TRENCAT LA FALANGE DEL DIT PETIT, ES CLAR QUE JUGAR A LA PETANCA ES MES SEGUR, TAMBÉ POT SER SEGUR MIRAR ELS PARTITS DE FOOTBALL PER LA TELE. PERO SI UNA COSETA VOLEU ESCOLTAR FEU EL QUE MILLOR SAPIGUEU FER, PER DISFRUTAR ELS BONS MOMENTS DE CADA DIA QUE DEMÀ PASSAT ENCARA N'ES LLUNY.

Pàgines