Concurs de sofas!

Ei!! sóc la Irina i us porto dues notícies ben curioses!!

Creieu que els ximpanzes poden parlar, mentir i fer poesies???

El matrimoni nord-americà Deborah i Roger Foutha estat a Barcelona, convidat per CosmoCaixa i per la Fundació Mona, per divulgar les conclusions dels seus més de 40 anys de treball amb ximpanzés en l'àmbit de la lingüística. El resultat d'aquesta investigació és que aquests primats no només han après a comunicar-se amb el llenguatge dels signes, sinó que han après a utilitzar els signes per mentir i fer poesies.

CONCURS DE SOFÁS!!!

No és només l'estat de conservació o la combinació de colors. És alguna cosa que no hauria d'haver sortit mai del bar de la Guerra de les Galàxies. És alguna cosa amb molt de pel que amenaça amb succionar-te cap a les profunditats del inframón.

Les sorpreses mai acaben al món de la butaca. Quan creu haver vist la cosa més fastigosa de la Terra, una altra ve a superar-la. Sembla ser que aquest reuneix als dissenyadors més sàdics i venjatius. I el pitjor és que en algun moment, potser per una moda o un error estètic, algú els va comprar.

Els sofàs i butaques més notables ho estan esperant a la pàgina del Concurs Mundial de Butaques Horribles 2011. I per res del món deixi d'admirar al guanyador.

AQUESTES HAN SIGUT LES NOTICIES D´AVUÍ!!!

ADEU I FINS AVIAT!!!

Irina

Afegeix un comentari nou