'Conte de gegants', a la Biblioteca d'Arenys

En Pep Quintana i l'Ignasi Massaguer, autors del 'Conte de gegants' editat pels Llibres del Set-ciències l'any 1997, van ser els encarregats d'explicar les històries de la Flor d'Alba, en Tallaferro, en Roc i la Maria a la vila als infants presents a l'hora del conte de la Biblioteca el dia 5 de desembre. 

 

Els gegants d'Arenys de Mar són, sense cap mena de dubte, protagonistes indiscutibles de l'imaginari col·lectiu, no només entre els més petits de la població, i per aquesta raó vam considerar que calia potenciar aquesta història  des del projecte 'De tu @ tu'. 

 

A més del treball a la Biblioteca, on van assistir prop d'un centenar de persones, vam complementar el treball amb l'alumnat de 2n de Primària de l'Escola Sinera, que van treballar la figura dels gegants amb una il·lustració del quadern 'Pinta Arenys de Mar', un altre dels projectes de difusió del patrimoni cultural arenyenc iniciativa d'Arenys.Org. Els treballs es van exposar a la sala de la Biblioteca on vam poder escoltar el 'Conte de gegants' de la mà dels autors i a través de la projecció de les il·lustracions del llibre, obra de la Mònica Doy. 

 

En acabar el conte, i com és habitual, es va oferir un taller, en aquest cas el mateix que s'havia fet a l'Escola Sinera: pintar en Tallaferro i la Flor d'Alba. 

 

'Conte de gegants' té una segona part, 'Odissea de Gegants'. Potser haurem de programar-la, no creieu?

Afegeix un comentari nou