Contractura radiofònica (II)

Diumenge a la nit, em vaig engrescar a veure, després de molt de temps, un capítol de ‘Ventdelplà’, aquella espècie de sèrie que TV3 insisteix a mantenir.

Vaig notar que moltes coses havien canviat. La Teresa s’havia quedat vídua per culpa d’un atemptat (que fort, vaig pensar!). En David s’havia mort a l’atemptat (és el llibertí, és clar!). Els guionistes van recuperar aquell enamorament que patia el veterinari per la Teresa i la manca d’imaginació feia la resta del guió.

Ja ho té això el pas del temps. Les coses van canviant, fins i tot a ‘Ventdelplà’, uns personatges han pogut evolucionar, d’altres han quedat atrapats en el temps o en el que sigui. Recordo que l’última vegada que vaig veure un capítol d’aquesta sèrie tenia una contractura a l’esquena, d’aquelles que costen de curar, però que un cop curades les recordes per no oblidar com te les vas fer, per no caure en aquell mal gest i tornar a sentir tot aquell mal.

I com a ‘Ventdelplà’, l’atzar m’ha fet recuperar un tema del meu passat que no m’ha fet sentir ni millor ni pitjor, però que ha provocat que la contractura s’hagi relaxat una mica. Us ho explico amb aquesta nota de premsa de CiU de Mataró:

CiU denuncia els greus esdeveniments que han tingut lloc a l’EPE Mataró Audiovisual, els quals han acabat amb l’acomiadament del seu Cap d’Emissions, així com la desconvocatòria de la sessió del seu Consell d’Administració, màxim òrgan de gestió i control de l’empresa pública, prevista pel proper dia 20 de gener, negant-li el dret a conèixer els fets de primera ma.

El passat dia 9 de gener, es produir l’acomiadament de la persona responsable dels aspectes tècnics de l’empresa, el Sr. Antoni Sintas, fins llavors Cap d’Emissions, afectant tant al funcionament de Mataró Ràdio, com de Maresme Digital TV.

L’acomiadament es va fer efectiu en base a un informe redactat per la gerent de l’empresa, que a la seva part final, textualment, justifica la decisió de la següent forma: “Atès que després de diverses converses amb ell i després de veure que la seva actitud actual és de menysvalorar la tasca dels companys i personal a les seves ordres, al aparcar i no donar solució als problemes que li plantegen, no assumir la totalitat de les seves funcions i posar obstacles al desenvolupament habitual dels dos mitjans, considero convenient aconsellar la rescissió del contracte del senyor Sintas i iniciar el procés per a la selecció d’una nova persona que pugui ser responsable per assumir el càrrec de Cap d’Emissions”.

Per altra banda, ahir, per indicació del president, es va comunicar als membres del Consell, que “atès la proximitat de la darrera sessió del Consell d'Administració que vam... Per llegir la nota: http://www.ciu.cat/microsite_fitxa_noticies.php?ms_ID=8&news_ID=17794

Jo ja vaig denunciar que aquest personatge feia aquestes coses, assetjament laboral, per les raons que sigui, ell sabrà. En aquell moment poca gent em va creure, eren imaginacions meves o em deien que l’enveja podia més que el seny i la raó. Ha passat el temps i no visc ni he viscut pendent del seu futur professional ni personal. Jo he ‘passat pàgina’, he recollit de tot plegat el que en vaig aprendre, laboralment continuo essent professional (no vaig deixar de ser-ho), dormo tranquil•la perquè no vaig dir cap mentida i potser aquest va ser el principal problema. No es va enganyar a ningú, ni a en Sintas.

Queda clar que ell té un problema, però aquest no és de la meva incumbència. A mi, a nosaltres, el temps ens comença a donar la raó.

Afegeix un comentari nou