C's un intrús a casa nostra

Aquest migdia, arribant a casa, m'he trobat amb la propaganda electoral de C's. Els sobres els tinc guardats, com acostumo a fer des de les primeres eleccions del 1977, les primeres que vaig poder votar, no només per l'edat (21 anys), sinó perquè el franquisme va donar lloc a la transició democràtica que tant n'hem parlat i que no ens acabem de posar d'acord en la seva eficàcia ni bondat.

Veure la propaganda de C's a casa m'ha provocat un cert rebuig i angúnia, per no dir una altra paraula.  Com també em passa quan veig a la web de Ràdio Arenys que parla del candidat de Ciutadans a l'alcaldia d'Arenys de Mar. No cal ni que sàpiga qui és, que segurament és una bona persona amb moltes ganes d'entrar al Consistori i de poder treballar per a la vila, però el seu logo em recorda massa Arrimadas, Rivera i Carrizosa, i m'esforço per treure-me'ls del cap. No es mereixen que ocupin part dels meus pensaments, unes persones tan desagradables, inhumanes i interessades, que només busquen la provocació, ja que les regnes del poder no les aconsegueixen.

Se'm fa difícil pensar que hi pugui haver persones a la vila que m'ha acollit, que puguin treballar per a un partit amb uns líders com els que acabo de nomenar. És cert que el món és divers i sortosament no tots pensem igual, però sí que fora bo que tots procuréssim treballar en positiu per als altres, per fer una societat més justa i humana, i per arraconar les injúries, els insults i l'odi que massa vegades ens ha aportat els principals responsables de l'existència de C's.

Haig de reconèixer que sempre he pensat que totes les forces polítiques haurien de formar part del Consistori de la nostra vila, per representar tothom, però ara, havent vist com actuen des de C's en el Parlament català, i sense conèixer els noms dels arenyencs que es presenten a les eleccions per aquesta força, desitjo que no hi entrin, per estalviar-nos, si de cas, un comportament deplorable com ens té acostumats l'Arrimadas i en Carrizosa.

Afegeix un comentari nou