De dos en dos

Alguns llibres prims ja ho tenen això, es poden llegir amb certa rapidesa. Aquest és el cas dels dos últims llibres que he tingut l'oportunitat de llegir.
El primer va ser 'A la platja de Chesil', l'última novel·la de l'Ian McEwan, editada per Empúries. Un dels autors que ens agrada llegir per la seva narració descriptiva dels personatges i que no m'ha defraudat.
La història emmarcada en els anys 60 retrata una parella de joves acabats de casar, verges en moltes coses, que no saben gestionar tot l'amor, enamorament i devoció que senten l'un per l'altre. Els misteris de l'art amatori!
La següent és una novel·la juvenil de Barcanova 'Llàgrimes sobre Bagdad' de Gemma Pasqual. Una nena de 13 anys és l'encarregada d'explicar la invasió a Irac per part dels Estats Units amb el recolzament d'Anglaterra i Espanya, i mig món en contra.
Un llibre on tothom es pot imaginar els sentiments i conseqüències que provoquen els enfrontaments armats. M'ha semblat una lectura interessant perquè els fets (conseqüències, pors, religions, etc) estan molt ben explicats. No s'hi amaga la realitat, cosa d'agrair.

Afegeix un comentari nou