de famílies polítiques

A Besançon , on he viscut i treballat el darrer any, vam rebre al Consell Regional de Franche-Comté - www.franche-comte.fr - un d'aquests germans catalans...
I un dels professors universitaris citats a l'article d'Anxo Lugilde, en Xavier Coller, va ser professor meu a Sociologia a la UB.
Us en recomano la lectura i les reflexions que trobeu addients...
Bona calor!

http://www.lavanguardia.es/ciudadanos/noticias/20090630/53734835492/el-n...

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

georginadesynera

viatjar o no viatjar, aquesta és la qüestió...

Enviat per georginadesynera el Dc, 01/07/2009 - 10:35

calla que potser no els hi toca fer vacances aquest any degut a la crisi i aprofiten i ho entren en agenda no?
"Carod planea viajar a Cuba en busca de la "huella catalana"

La visita llega tras la polémica por la ausencia del vicepresidente del Govern en el funeral de Ferrer. El viaje, pendiente de confirmarse por motivos de oportunidad política, empieza con la visita a una ermita."

d' IÑAKI ELLAKURÍA a:

http://www.lavanguardia.es/politica/noticias/20090701/53736219335/carod-...

feliç estiu!
georgina*

georginadesynera

and the winner is...

Enviat per georginadesynera el Dll, 06/07/2009 - 15:47

sí que cal fer les amèriques!
ara, sempre s'aprenen coses noves: durant un any a Santo Domingo i de contacte i actes amb el casal català d'allí mai en vaig sentir parlar d'aixòs que ens comenten tu... serà qüestió de tornar-hi i ben aviat!
georgina*

"Carod-Rovira, a Cuba per promocionar la cultura catalana.
Les autoritats cubanes projecten la creació d'un Centre Permanent de la Memòria Catalana, el primer d'aquestes característiques a tot el món.
EUROPA PRESS - Santiago de Cuba:
El vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha viatjat a Cuba en condició de copresident de l'Institut Ramon Llul (IRL) per presidir els actes del programa La petja catalana al Carib, una iniciativa bianual organitzada per l'IRL i la Casa Amèrica de Catalunya, que culmina a la illa després d'haver-se fet a Puerto Rico i a la República Dominicana.

Les autoritats locals projecten la creació d'un Centre Permanent de la Memòria Catalana, el primer d'aquestes característiques a tot el món, que s'ubicaria a l'ermita de Montserrat, que acull des del segle XIX festes populars d'origen català.

Segons ha informat la Generalitat en un comunicat, Cuba és el país del món on la petja catalana és més notable, "tant en la història com en la cultura". Com a exemple, al 1928 Francesc Macià hi va presidir un "importantíssim esdeveniment polític de caràcter catalanista".

Catalunya exporta a l'illa per valor de gairebé 200 milions d'euros (maquinària, plàstics i automòbils) mentre que les importacions se situen en els 4,3 milions d'euros (alcohol i tabac). El govern català també ajuda Cuba en el desenvolupament agrícola, fabricació de cadires de rodes per a discapacitats i rehabilitació d'edificis.

Al país hi ha 800 catalans i sis casals catalans. "
http://www.avui.cat/cat/notices/2009/07/carod_rovira_a_cuba_per_promocio...

No us en perdeu els comentaris que trobo que darrerament el poble català està d'allò més inspirat! seran aquests quantets graus de més...! ;D
bones vacances allí on aneu, i dò!