'De tu @ tu' comença a fer camí

'De tu @ tu' és el nom del projecte que Arenys.Org ha engegat aquest últim trimestre de 2013 i que té com a protagonistes infants, joves i gent gran de la vila. L'objectiu principal és assentar les bases de la relació intergeneracional a Arenys de Mar com una de les eines imprescindibles per avançar com a societat. A través d'aquest projecte, pretenem facilitar el coneixement mutu entre generacions, així com afavorir el diàleg, la valoració i el respecte recíprocs.

 

La formació en l'àmbit TIC té un paper molt important en el projecte. Els estatuts d'Arenys.Org són molt clars en aquest sentit, ja que l'entitat treballa des de fa més de 10 anys per 'donar als ciutadans l'oportunitat de participar activament en la construcció de la Societat del Coneixement i evitar que hi hagi un trencament social provocat per l'exclusió digital' i 'afavorir l'accés als serveis i beneficis de la Societat del Coneixement a col·lectius amb més dificultats per a fer-ho (persones amb discapacitat, gent gran, immigrants...) impulsant accions i propostes en els àmbits de la telemàtica educativa i la integració social'.

 

Però aquesta formació és només una de les branques del projecte. Sortides, contes, jocs i un llarg etcètera d'activitats que anirem presentant des d'aquest espai. 

 

La Fundació Agrupació Mútua aposta pel projecte

 

La Fundació Agrupació Mútua és l'encarregada de potenciar la funció social de l'Agrupació del Comerç i de la Indústria i les principals línies de treball són la promoció de programes i activitats que fomentin la prevenció i l'autonomia personal. Anualment obra una convocatòria d'ajuts a entitats que desenvolupen projectes d'intervenció relacionats amb alguna de les línies prioritàries dels col·lectius establerts per la Fundació. Enguany ha destinat 65.000€ a ajuts a entitats de l’àmbit social que han presentat projectes adreçats a la gent gran, la infància i les persones amb discapacitat.

 

Arenys.Org va presentar el projecte 'De tu @ tu', en l'apartat de programes adreçats a la Gent Gran, i ha estat un dels 8 projectes seleccionats. A la convocatòria, s’hi havien presentat 443 projectes de tot l’àmbit estatal, dels quals 29 seran subvencionats.

 

Afegeix un comentari nou