Diari d'una desintoxicació (III)

Quins ovaris!!! Com pensen en apujar el preu del tabac, a hores d'ara?.
Si volen que la gent deixem de fumar, que el regalin directament. La millor manera d'aconseguir una cosa és exigint que es faci el contrari. Per tant, que el Departament de Salut instal·li una paradeta a la sortida dels diferents transports públics i que obsequiï als catalans/es amb paquets i paquets de tabac. Que ens surti fum per les orelles i se'ns rebentin els pulmons, collons!!!

Si no vols que la gent fumi, no t'inventis campanyes contra el tabac. Que no ho veus que vas malament??

Així mateix ho manifestava jo, aquest matí, mentre els trens perdien la força de l'electricitat, Barcelona i rodalies s'inundava i el cel era de color fosc. Tenia tanta gent cabrejada al meu costat, que cadascú ha pogut exposar els temes actuals que més els preocupaven.

A mi em preocupa el tema del tabac i no poder consumir-lo. A mi em preocupa tanta campanya prohibitiva i tanta collonada.
Que el tabaquisme és una addicció, no una malaltia crònica. Això ho he descobert el mateix dia que he descobert que sóc addicta.
Que estic intentant deixar-ho (I i II) i no ho porto gens bé. Es nota en aquesta mala hòstia que surt de dins.
Que no es pot fer broma amb aquests temes, collons!!! Posa en marxa el tren o confisco una cigarreta, em tanco al vàter i sabràs què vol dir tenir problemes.

Parlo clar, oi?

Afegeix un comentari nou