El 19-O ens mobilitzem per l'educació

Arran l'aprovació de la Llei Wert i les diverses mobilitzacions que hi ha previstes al món educatiu les properes setmanes ens hem tornat a reunir per retornar l'activitat a la Plataforma arenyenca en defensa de l'escola pública. A la trobada hi han participat representants de famílies i docents de les escoles Joan Maragall, Sinera i l'Institut Els Tres Turons i també hi han participat representants de la Marea Groga del Maresme.

 
Després d'analitzar el nivell de mobilització a les escoles i conèixer les diferents accions que hi ha programades per les properes setmanes  s'han planificat diferents actuacions prèvies a la vaga de docents que hi ha convocada pel 24 d'octubre. Organitzarem un acte informatiu, a la Placeta de l'Església, la tarda del dissabte, 19 d'octubre.
 
Abans però hi previstes diverses accions per aconseguir que l'acte de la Placeta sigui un èxit.  Una delegació de representants de la Plataforma SOS EDUCACIÓ es reunirà amb representants dels docents als 3 centres públics arenyencs (possibilitat d'afegir-hi l'Escola dels Colors). Es vol presentar el pla d'accions i buscar la seva complicitat i mobilització continuada. Les AMPES s'encarreguen de concertar aquestes reunions. Es convidarà a un representant de cada centre per les intervencions a l'acte del 19 d'octubre.

19 d'octubre: Acte informatiu sobre la Llei Wert i les retallades a l'educació.

Arreu de Catalunya hi ha previstes acampades grogues i l'acció Pintem Catalunya de Groc  (cap de setmana de 18-20 d'octubre)
Es convoca per la tarda del dissabte 19 d'octubre a la Placeta de l'Església d'Arenys de Mar.
Des de les 5 de la tarda, preparant l'espai (cartells informatius, etc...) i a 2/4 de 7 amb un acte amb parlaments (docents locals i de membres la Marea Groga)
 
Entre altres acrds de la reunió i per complementar l'acció de comunicació:
 
- Es prepararà un butlletí informatiu de paper i digital (a partir d'un material elaborat pels docents del Turó del Drac de Canet).

- Es reorganitza l'acció de les samarretes grogues i s'acorda unificar el dia a tots els centres arenyencs: a Arenys de Mar portarem les samarretes grogues els dimecres

 
24 d'octubre: Vaga a l'educació pública
Convocada jornada de vaga. Possibilitta de manifestacions locals a primera hora i concentració a migdia a Barcelona.

Informació a les escoles
Per seguir la tasca de difusió es proposa crear espais informatius (cartelleres grogues...) a les escoles que ajudin a fer arribar la situació que viu i pateix l'escola a totes les famílies. Es podran aprofitar els materials que s'elaborin per l'acte del dia 19.

Afegeix un comentari nou