El cinisme de l'alcaldessa

S'ha de reconèixer que la nostra alcaldessa sap parlar molt bé, té capacitat per convèncer qui l'escolta, a condició, però, que es desconegui la realitat. S'inventa allò que li convé i el seu objectiu és quedar bé i emportar-se tots els mèrits. No reconeix els errors, sinó que els carrega als altres i considera desagraïts i mal educats aquells que li porten la contrària.

Avui darrer diumenge de 2018, a Ràdio Arenys, ha tornat a mentir quan parlava de les obres del Rial Sa Clavella. Ella ha estat qui ha negociat amb SOREA el canvi de la canonada d'aigua, per iniciativa pròpia. Segons l'alcaldessa no hi té res a veure la pressió dels veïns que des de fa setmanes ho demanaven. Ara, que s'haurà de desfer part de l'obra feta, ara ha decidit fer canviar la canonada.

I quan li critiquen que no responen les instàncies dels vilatans, diu que fa deu dies que la varen entrar. I quan l'entrevistador i director del programa El Dominical li recorda que va ser el 19 de novembre, o sigui ara fa 41 dies, afirma que després de presentar la instància amb la recollida de signatures, es va celebrar la reunió, quan aquesta reunió va ser cinc dies abans, el dimecres 14 de novembre, i va ser el que va motivar la recollida de signatures durant aquell cap de setmana.

I després no sap interpretar com estan col·locant el clavegueram. Ho puc entendre, perquè tal com s'està fent és pur surrealisme. El tubs que deixen a façana són inútils. No serveixen per a res. Si el clavegueram el col·loquessin més soterrat, podrien connectar-hi els claveguerams de les cases. El dia que hi hagi problemes amb els desaigües hauran de desfer l'obra feta.

Finalment ha reconegut que a hores d'ara no hauria tirat endavant l'obra. Alguns veïns ja li vàrem oferir l'oportunitat de fer-ho, perquè amb el pressupost de què disposaven i amb la negativa a substituir els arbres, que amb les arrels ens perjudiquen, ja sabíem que no s'estaria fent una bona obra. 

Aquesta obra formarà part del llistat d'execucions que presentarà durant la campanya electoral del mes de maig. Ho presentarà en positiu, però el lloc que li correspondria és a l'altra part. Una justificació més per no votar una persona que va a la seva, sense escoltar els veïns i mentint per quedar bé davant dels altres. No és la millor opció que tindrem per escollir.

Afegeix un comentari nou