El costat fosc de Disney

Els últims 3 dies de la nostra estada a París els dediquem a Disney. 
 
Hem llogat una apartament a l'Hotel Adagio Val d'Europe i vam comprar les entrades com a grup. Això ens va representar una rebaixa considerable però d'això ja en vaig parlar en un altre apunt. 
 
 Ara bé la crítica. 
 
 Encara que l'hotel Adagio anuncii a la seva web que disposa de wifi, el cert és que ja fa mesos que no funciona i no fan absolutament res per arreglar-ho ni tant sols és molesten a donar una sol·lució. Si heu us decanteu per aquest hotel per el fet de tenir wifi, dons absteniu-us ja que no crec que s'amoïnin gaire per el tema i en fan publicitat només per captar clients. 
 
 Dels quatre apartaments que vam llogar, només a dos els hi funcionava el rentavaixelles i a un li faltava tota la vaixella. 
 
 El transport a Disney que ofereix l'hotel és una mica minso. Passa un autobús cada hora o hora i mitja i va carregat fins als topes. Els conductors son insensibles i ens tracten gairebé igual que al bestiar. Els nens passen a anomenar-lo l'autobús de rallies a causa de les grans velocitats que arriba a agafar. Vaja un perill. 
 
Per la resta, bé. Net, ben ubicat i ampli, encara que una mica tronadet. 
 
Com que en altres apunts vaig parlar de tot el meravellós que podem trobar a Disney, ara toca mirar-ho amb lupa i començar a trobar alguns defectes. 
 
Disney és caríssim...I si fan moltes cues. 
 
 A ple agost la mitjana de visites seria, dons... Pujar a un màxim de 5 atraccions i veure algun espectacle. Per tant, guardeu-vos prou de triar aquestes dates. 
 
 Les cues poden arribar..I hi arriben a 90 minuts. Els nens ploren més que a cap altre lloc del mon, la gent comença a suar i cadascú amb el seu olor personal. L'únic entreteniment és anar observant a altres famílies o iniciar alguna conversa banal amb algun compatriota o algú que parli algun idioma que més o menys dominis. Un cop superats els 90 minuts, gaudeixes de 50 segons de diversió Disneiniana a tope. Però, com deia Einstein, el temps és relatiu, a tu te'n semblen 20. Seguidament et fan baixar igual que xais que es dirigeixen a l'escorxador i t'envien a una botigueta plena d'objectes inservibles fabricats a la Xina.
 
 Com a recomanació!! Intenteu fugir d'aquestes botiguetes com de la pesta i intenteu que els nens ni tant sols les intueixin. Ells passaran una mala estona i vosaltres de rebot també. 
 
 Les Rues o les Parades en argot Disney, son un altre tema. 
 
 No cal reservar lloc!!! 
 
Repeteixo, no cal reservar lloc!!! Nosaltres vam buscar el millor lloc, ens hi vam passar gairebé una hora i en els últims 5 minuts se'ns van col·locar més de 50 persones al davant. 
 
 Ahhh!!! I per molt 20è aniversari que sigui, la rua és exactament igual que les de les quatre anteriors vegades que he visitat Disney, només canvia la música i suposo que els actors. 
 
Només s'ha d'aprofitar els moments de la Rua: A) per descansar. B) per pujar a atraccions ja que és el moment de menys cues. 
 
 Moltes atraccions s'espatllen quan ja has fet més de 40 minuts de cua. Et fan fora i no t'ho compensen de cap mena de manera. 40 minuts de la teva vida perduts. Si pretens esperar-t'he t'arriben a amonestar a crits que marxis cap a un altre lloc. A nosaltres ens va passar dues vegades. 
 
No hi ha massa emocions fortes. En això guanya de carrer Port aventura. Els nens de 4 a 8 anys s'ho passen pipa, però a partir dels 9 anys, quan perden la innocència, com va ser el nostre cas, s'avorreixen com una ostra. 
 
 D'espectacles només n'hi ha dos. Un de cotxes, que ja havíem vist a Orlando el 1999 a l'estudios i un d'en Tarzan a el Disneyland. 
 
Aneu relaxats, estan tant vistos que no s'arriben a omplir mai. Recomano aprofitar la sessió de les 14h dels espectacles per aprofitar per menjar distrets, asseguts i a l'ombra. 
 
 No s'ha d'anar molt carregat, s'agafa un parell d'ampolletes i es van reomplint a les fonts d'aigua fresca que ens anem trobant. Aprop dels serveis sempre n'hi ha. 
 
Els serveis estan força bruts i fan molta pudor. Puc afirmar, ja que ho he vist, que els freguen tirant un manyoc de paper al terra i fent-lo córrer amb un pal. El resultat és que tot el terra queda fregat amb les gotetes de pis dels usuaris del servei, ja que l'aigua és inexistent. 
 
 Porteu entrepans o alguna cosa per dinar, en principi no es pot entrar menjar, però si al entrar passes per la màquina detectora de metalls ni se'n adonen, sempre i quan no emboliquis l'entrepà amb alumini. 
 
 El menjar de Disney és dolent, molt dolent. Tant si et gastes 14€ per persona, que és el mínim o 60€, menjaràs fastigosament igual de malament. Convé intentar anar al super de Val d'Europe que està a 5 minuts amb el RER (servei de rodalies) i comprar algun aliment més o menys saludable però increïblement mé bó. 
 
Son difícils els dies a Disney!! 
 
Intentem dosificar i no estar-hi més de 7 o 8 hores al dia. 
 
Els nens encara que estan al.lucinats i megamotivats es cansen igualment. 
 
 S'ha de dormir bé i aprofitar la tarda ja que s'hi fan menys cues. 
 
 No compreu trastos sorollosos ridículs que després odiareu o no utilitzareu. Un exemple clar son les horroroses orelles de Mickie i Minie, he arribat a veure burques caminant amb orelles de Minie on suposo que deu haver-hi el cap.
 
 Malgrat tot, crec que potser acabaré tornant i espero que aquesta crítica potser serveixi per arreglar algunes coses i trobar-ho canviat.

Afegeix un comentari nou