El meu 5.000 en plena campanya municipal!!!

En el meu altre bloc, avui he escrit:

Aquest és l'article número 5.000 que publico en el meu blog des del començament l'any 2005, i de manera diària ininterrompuda des de l'any 2007. Són molts apunts sobre la vida social i política d'Arenys, de Catalunya i d'Espanya, com a destacats, junt amb altres de més íntims de la família i dels amics. 

Cada dia he intentat deixar escrit aquells pensaments i idees a partir de les notícies i comentaris que he llegit a les xarxes socials, opinions personals que no sempre han estat ben rebudes, però que han estat escrites de manera respectuosa, criticant les persones i les seves actuacions amb ple exercici de la llibertat d'expressió, i assumint la crítica d'aquelles altres que no ha agradat el que jo he deixat escrit.

Avui, en plena campanya política de les eleccions municipals del 26 de maig, no puc deixar de parlar-ne i fer obrir els ulls als que puguin estar desorientats. És important que el proper diumenge anem a votar, i votem qui volem que sigui el nostre alcalde o alcaldessa, i també qui volem que ens representi a Brussel·les.

Aquest diumenge, de manera presencial o a través de Ràdio Arenys, hem pogut escoltar els nostres alcaldables i podem tenir una vaga referència de què són capaces de fer si surten escollides. També tenim present la seva trajectòria, els que ens han governat en aquest mandat i en l'anterior. Dues forces que pretenen assolir novament l'alcaldia.

Tenim, però altres candidats molt vàlids, amb un bon equip al darrere. Candidats que em mereixen molta confiança i que us convido a estudiar a fons. No ens deixem enganyar per les aparences, i confiem en la força del canvi, la bondat de la feina senzilla, però constant. Sortim del protagonisme i quedem-nos amb la serietat. No tinguem por als canvis, que la nostra vila està molt adormida i els necessita. Diumenge vinent votem, però fem-ho de manera seriosa i contundent.

Afegeix un comentari nou