El valor afegit de la CUP a l'Ajuntament d'Arenys de Mar

Ha passat mig any des que es varen constituir els nou ajuntaments i en el cas d'Arenys es va produir el canvi del PSC per la CUP en l'equip de govern, assolint la majoria absoluta. Com que no tenim encara Pla de Mandat (PAM) no podem veure si el govern actual ha complert amb els seus propòsits. És una llàstima que hagi de passar tant temps per conèixer quin és aquest pla per aquest mandat. En aquest tema l'entrada de la CUP no ho ha millorat.

Aprofitant que he llegit la revista l'Agenda d'aquest mes de gener, m'ha refrescat alguns temes que crec important comentar. Passa sovint que es parla molt de pressa i s'actua molt a poc a poc. El tema dels enterraments a càrrec de personal de l'Ajuntament està trigant molt, i tampoc hi ha ajudat que els impulsors, la CUP, ara formin part del govern municipal, o sí?

Tampoc hem vist millores en la recollida de la brossa i la netedat dels carrers d'Arenys. La CUP tampoc ha aconseguit millorar-ho. Ja sé que no és fàcil, però quan una persona assumeix una responsabilitat s'hi ha de fer molt per aconseguir-ho. Diuen que posen multes, però jo veig que els punts que s'infringeix la normativa continuen sense millorar.

El tema del camp de futbol el desconec, però si hi ha tants experts que diuen que s'ha de regar més sovint la gespa artificial, potser que la regidora s'ho faci mirar. Observo que la seva actitud és molt semblant a la de la nostra alcaldessa, que continua barallant-se amb tots els veïns on hi fa obres.

Si em permeteu, i a l'espera de conèixer què ens té preparat el govern per aquests quatre anys, posaré un "necessita millorar" a la influència de la CUP a la gestió del nostre govern.

Afegeix un comentari nou