Els guants de la benzinera

Bon vespre arenyautes!!

mentre m'escalfo el "caldo", i poso els peuets ben a la vora del radiador, us explico què m'ha passat aquest matí. I és que, ¿què seria dels blocs sense aquestes petites aventures quotidianes per compartir? És una bajanada com una altra, però mireu, necessito una excusa per tornar a les "andades". I com que inicio la meva reepresa en el món blocaire, doncs què carai.

Fa molt temps enrere us explicava una grata sorpresa que vaig tenir en una benzinera del poble en aquest apunt. Doncs bé, avui no m'ha passat el mateix, però m'ha encuriosit . Resulta que he anat a la mateixa benzinera d'aquell dia i davant meu hi havia un noi amb les mateixes presses que jo i amb la mateixa son. El dependent, que el conec de tota la vida, ha cobrat aquest client i "adéu bon dia". Quan m'ha tocat a mi, he demanat els 30 de dièsel normal a la 3 (estem en crisi i omplir el dipòsit surt cada dia més car), i "au cobra'm que tinc mooolta pressa". Doncs bé, quan m'ha acabat de cobrar m'ha deixat anar un "té uns guants, no t'embrutis". Ai las!, com diria en Verdaguer, ¿i per què al noi que has atès abans no li has donat també els guants i li has repetit la mateixa frase? , he pensat. M'ho ha dit a mi... per què sóc noia? o per què ha cregut que sóc massa delicada? jo precisament... Crec que ho ha fet per amabilitat, no voldria ser antipàtica. Evidentment no li he dit res, perquè prou maldecaps tenim tots com per donar importància a aquestes punyetetes. Però no és la primera vegada que veig que als nois no els dóna guants i a mi sí. I penso que al final es pensaran que sóc realment una negada per posar benzina.

En fi, dir-vos que he posat benzina amb "l'automàtic" i que no he necessitat els guants per a res :-). I m'he acomiadat del meu amic dependent des de lluny fent-li un OK amb el dit i dient-li "que vagi bé el dia" gesticulant amb la boca perquè em llegís els llavis. Amb un somriure i tothom content.

Apa doncs, amb aquesta ximpleria m'acomiado a prendre'm el "caldu" perquè ben segur que com jo, molts estareu ja constipats. Per cert si he utilitzat els interrogants a principi de les interrogatives llargues ¿, és per retre homenatge a en Solà, que va defensar-ne l'ús però que, com sempre i malauradament, es va trobar amb més d'un obstacle.

Faralai

Afegeix un comentari nou