Els testos trampa

Sovint travessar la Riera es converteix en una activitat de risc. La Riera, que ja es pot considerar des de un punt de vista científic, un camp d’assaigs de disbarats urbanístics.

A l’alçada de la placeta, zona de gran transit de vehicles i de persones, tenim dos paranys fruit de l’enginy arenyenc de ves a saber quines ments il·luminades.

Ho podeu veure a la fotografia, encara que els que hi conduïu ho veieu cada vegada que hi passeu: Al revolucionari pas de vianants gris a l’alçada de la Placeta, hi han uns senyors testos o jardineres on el vianant que ha de travessar queda amagat,  amb el risc de que el prudent conductor no ho sigui tant de prudent, i que en el millor dels casos, doni un ensurt al vianant.

Feu-hi alguna cosa al respecte, va.

Al ja de per sí incoherent i revolucionari pas de vianants gris , i en contra del fonament dels passos de vianants denominats “pas de zebra” (basats en un fons blanc que fa de contrast envers les persones que el travessen), hi ha unes franges d’un gris més fosc, rematades per unes petites bandes blanques, per tal de que no sigui dit. Em pregunto si no hi ha cap normativa al respecte.

Tot plegat són ganes de tocar el nas.

Afegeix un comentari nou