Estació del Clot a les 08:15 del primer d'agost

Bé , he penjat aquesta imatge a la llista i ara ho faig aqui , no tinc paraules.

4 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

@oriolferran

no calen paraules

Enviat per @oriolferran el Dc, 01/08/2007 - 17:30

Mercè,
realment és allò que una imatge més que mil paraules... i quina calda que hi deu fer.

Aquella mítica frase que "a l'estiu es treballa molt bé a Barcelona", sembla que enguany no podeu utilitzar-la.

Bon estiu!

www.arenyautes.cat/pau-i-bits

@oriolferran

Humanitat enllaunada

Enviat per @oriolferran el Dc, 01/08/2007 - 17:34

ra he recordat una foto que tenen en comú els colors de Rodalia i vaig publicar fa uns mesos.

www.arenyautes.cat/pau-i-bits

hector

una imatge val més que mil paraules

Enviat per hector el Dc, 01/08/2007 - 17:53

Olé, olé!

Ja ho diuen ja... que una imatge val més que mil paraules. Potser molts dels que no trapitjen Barcelona durant la setmana creuen que aquesta fotografia és un fet puntual. Malauradament no és així... i això ho tindrem fins a l'11 de setembre (sí, sí, el dia gran de la nostra diada). Tots sabem que Renfe està malament, el tema està 'xungo'. Se'ls hi ha ficat al cap que el TAV ha de passar per Barcelona i per cullons ha de passar per Barcelona. Em fa gracia com ho venen... 'el gran avenç tècnic', 'et plantaràs a Madrid en dues hores'... (evidentment amb l'increment lògic del preu) oooh! que bé! ara ja estic més content! jo que no savia com anar a Madrid i que em feia pal això d'agafar el Pont Aeri... estan clares les prioritats de Renfe. no? Abans està el negoci (TAV) que la ciutadania de a peu (Rodalies). Més que irrisoris cartells demanant-nos que els hi deixem que ens tornin els diners (aquesta gent sembla idiota... com em tornarà l'import d'un bitllet trimestral il·limitat, per exemple?) haurien de posar mesures i prioritzar les linies de més afluencia com la problemàtica línia 01 de la costa del Maresme (Blanes/Maçanet). Però no... ha estat, és i serà molt més important que el TAV passi per Sants i Sagrada Família que millorar el servei de Rodalies. El que fa la 'pasta'... eh?

Com bé dius tu, Oriol, s'ha comentat que a l'agost a Barcelona dona gust treballar... no serà aquest any! Des del 27 de juliol que he de fer 'miracles' per arrivar a casa (Sants) quan torno d'Arenys. A més vaig tenir el luxe d'estrenar les noves mesures de la gent de Renfe quant a alternatives. Mancaven informadors, els 'guiris' anaven bojos, els treballadors també. L'estació del Clot es va convertir momentàneament en un desordre total i absolut. Però bé, al gobern central importen altres coses com que el príncep i la princessa surtin copulant a una revista satírica. Els informatius no donen, potser, l'importància que ha de tenir aquest tema. Això no és pitjor realment, el pitjor és que per part de Renfe sembla que no vulguin solucionar res i no nomès això, si no que a mi em fa molt mala espina quan prioritzen certs interesos minoritaris als interesos majoritaris.

Salut!

montlabo

Cada dia igual, es una

Enviat per montlabo el Dij, 02/08/2007 - 12:19

Cada dia igual, es una autentica merda. hi avui diuen que a partir de dema hi haura vaga de renfe..... puffffffffffffffffffff.. sortira la malaltia,, sindrome de la renfe... mai arribo a en lloc, no se en quin trenc estic pujada, quan durara aixo... psicosis... es horroros, sincerament i la frase : DISCULPEN LAS MOLESTIAS... te conya.... apa que n'em servits