Estatut

Avui fa 8 anys que la gran majoria de diputats del Parlament de Catalunya van aprovar l'Estatut. Després de la votació tots els diputats es van aixecar del seu escó i van esclatar en aplaudiments. Va ser molt emocionant.

Però un cop a Madrid, l'Estatut va ser amputat de manera barroera. No van tenir cap mirament, ni tan sols se'ls va passar pel cap pensar que estaven desballestant l'últim intent de mantenir-nos en l'encaix impossible de l'Espanya creada durant la transició.

La Sentència del TC contra l'Estaut va provocar que els catalans sortíssim al carrer en massa, per mostrar la nostra indignació.

Va ser la primera manifestació en que el lema que tothom cridava era a favor de la independència. Així que no hi ha mal que no tingui algún bé. Aquell Estatut va tornar tan malmès que no compleix amb la seva funció, però la sort és que n'ha tingut una de més  important i i transcendental pel nostre país. Va ser el primer pas per aconseguir la independència i 8 anys després cada cop som més aprop d'aconseguir-la.

 

Visca Catalunya Lliure!

 

Via Fora

Afegeix un comentari nou