#EstemConvocats9N #VotarÉsLaSolució

Per ICV, votar és la solució i volem una consulta amb totes les garanties i amb reconeixement internacional.

 

Defensem el dret a decidir de Catalunya i la consulta del 9N perquè és la manera democràtica de resoldre el conflicte d’una majoria de la societat catalana amb l’Estat.

 

Ser lliure és poder decidir. Ser lliure és poder tenir una feina, un habitatge, una pensió dignes, una educació i sanitat pública i de qualitat. Som lliures si hi ha justícia social. I ser lliure és poder decidir el futur de Catalunya, la seva relació amb l’Estat, d’igual a igual. Lliures per ser un estat federat, independent o continuar igual, però lliures.

 

Ho defensem perquè així ho demanda una majoria de la societat catalana. En els darrers anys és evident la voluntat àmpliament majoritària de la ciutadania de poder decidir el seu futur polític en una consulta. Vehicular aquesta demanda legítima i massiva hauria de ser la responsabilitat de tots els partits.

 

Per nosaltres la consulta és indispensable i és insubstituïble. Votar és el camí per la sobirania, perquè Catalunya pugui establir lliurement les seves relacions amb l’Estat i Europa.

 

I per fer-ho possible cal un canvi de majories arreu. I, sobretot, una intensa mobilització ciutadana, veritable artífex del progrés al llarg de la història.

Afegeix un comentari nou