Estic cansada

Aquest matí m'he llevat com cada dia a les set. He arreglat la casa m'he dutxat, he despertat a les nenes, els hi he donat l'esmorzar, les he arreglat i les he portat a l'Escola Bressol. Tot això no defuig de la normalitat i no és el que m'ha provocat el cansament.
Només sortir de casa en Lluís Blanchar m'ha dit que simplement érem diferents, la Rosa Zaragoza em recordava que el nostre objectiu és Arenys i en Ramon Vinyes que l'havíem de posar al mapa. En Miquel Rubirola que es comprometia amb mi, en Quim Ponsarnau que els podia utilitzar perquè Arenys té nous reptes. En Xurde Rocamundi m'explicava que som únics i que som ciutadans. I per acabar l'Oriol Ferran m'ha mirat dient-me som-hi!. UF!!! Resulta que tot d'una se m'ha girat feina. I jo que pensava que amb tants partits polítics ja em podia relaxar, ocupar-me de la meva família, engrescar-me amb la feina i deixar que ells s'encarreguessin d'Arenys.
Per cert! Tots estaven molts contents, el seu rostre era amable i m'han somrigut com mai. Per què deu ser que de vegades quan em veuen no estan tan simpàtics? No entenc res... i vosaltres???

7 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

hector

genial!

Enviat per hector el Dv, 11/05/2007 - 11:19

simplement genial, Isabel!! Quanta raó que tens... ja està bé de tanta publicitat. Al final cansa... i és el que tú dius, ara tot són sonriures i bones cares, després depèn de qui nomès són males cares. puaj!!

Salut!

jofervigia

Quina raó tens, Esta

Enviat per jofervigia el Dv, 11/05/2007 - 13:53

Quina raó tens,
Esta mañana un candidato, que siempre me ha ignorado! como ,persona.
Me ofrecido un saludo que hasta me he quedado ....... Acollunit
todabia alucino

jofervigia
lawebamiga.webcindario.com

aurora

Dons a mi avui a la tarda un

Enviat per aurora el Dv, 11/05/2007 - 20:54

Dons a mi avui a la tarda un regidor ni m'ha saludat...........per sort!!!!!Pot ser no estem compromesos?

Aufe.

Buff, jo també

Enviat per Aufe. el Dv, 11/05/2007 - 20:59

Ha estat una setmana dura. Pero ja és divendres, no? Això no ens ho treu ningú.

De fet "ells ja s'encarreguen d'Arenys", ara és high-time per la política!! Pero sí, cansa una mica la cosa per nosaltres els "consumidors", pero jo crec que tot plegat serà per bé i haurà valgut la pena.

Cares somrients arreu? Jo encara no he baixat i no he vist el nou paisatge, ja t'ho explicaré.

Ciao e a Votare!

Aufe

Esperanceta

Segur que no t'ha vist

Enviat per Esperanceta el Ds, 12/05/2007 - 16:44

Aurora,
t'asseguro que no t'ha vist. Aquí saluda tothom. Es exagerat. La diferència de diijous a avui ha estat espectacular. Segur que n'hi ha que prenen alguna droga per poder mantenir aquest somriure tant fraternal. Potser són els efluvis de les orquidies?

Joaquímros

Tinc el carrer totalment

Enviat per Joaquímros el Dg, 13/05/2007 - 09:37

Tinc el carrer totalment brut i descuidat cap polític s'he a dignat vindre durant 4 anys excepte el senyor Rubirola perquè els veïns li varem demana personalment, després d'uns grans problemes i ara tinc que aguantà davant de casa, les fotos dels polítics que mai s'han dignat preocupar-se de nosaltres, que pretenen que els vilatans confiem en ells?, les tasques es fan durant els quatre anys de mandat municipal, dins de l'oposició. Al nostre poble cal meins publicitat i mes ganes de treballar, si realment es pretenc fe quelcom positiu, per cert vit al carrer Fondo de les Creus.

jo@quím

aurora

Doncs portava a la ma alguna

Enviat per aurora el Dg, 13/05/2007 - 22:06

Doncs portava a la ma alguna cosa relacionada amb les orquidies. Com ho has endevinat ?