Festival "Catalunya vol viure en llibertat"

Una gran festa!!

Catalunya ha encetat un camí que no té retorn. Avui més que mai el país té l’oportunitat d’esdevenir un Estat propi. Cal que refermem amb grans demostracions públiques aquesta voluntat col·lectiva d’assolir la plena sobirania nacional.

La diada reivindicativa que se celebrarà a Girona el 29-J és una rèplica del concert que, justament quan es compliran vint anys exactes, es va fer a la mateixa ciutat en protesta per la detenció d'independentistes en la coneguda operació Garzón. Els beneficis aniran destinats a accions en favor de la independència de Catalunya que s'anunciaran en breu.

Sumeu-vos a una proposta festiva, lúdica i cultural que és un nou acte de reafirmació nacional. El 29J milers de persones es donaran cita al Parc de la Devesa de Girona per viure una jornada única, on alguns dels principals grups musicals del país cantaran desinteressadament per clamar plegats per l’exercici del dret a decidir d’un poble que vol la llibertat.

Amb l’actuació d'una trentena de grups, solistes i d’animació infantil: Amelie, Macedònia, Els Catarres, Miquel Abras, Canimas, Pere Tàpias, Poble que Canta, Josep Tero, Biel Majoral, Miquel Gil, Pi de la Serra, Santi Arisa, Terratombats, Jaume Arnella, Carles Belda, Joan Dausà i Els Tipus d’Interès, PulpoPop, The Gruixut’s, Brams i Kitsch, Els Refugi de Joan Reig, Deskarats, Dekrèpits, Els Cremats, Marge d’Error, De Calaix, Gospelians, Àngel Daban, Jordi Tonietti i Xirois.

Tingueu en compte que l’accés als menors d’11 anys és gratuït.

Hi haurà una oferta per al servei d’autobús del concert que podreu consultar a la mateixa pàgina web de venda d’entrades.

Més informació al següent enllaç.

Afegeix un comentari nou